Мій цар: Марія Кожевнікова зворушливо привітала молодшого сина з днем народження

1457

Марія Кожевнікова — не тільки успішна актриса, але й любляча мама трьох чарівних хлопчиків: 5-річного Івана, 4-річного Максима та маленького Василька, якому сьогодні виповнюється 2 роки. Фотографії спадкоємців часто з’являються в блозі артистки, однак личко молодшого багатодітна мама не показує, закриваючи його стікерами або фотографуючи зі спини.

Ось і сьогодні, в день народження Васеньки, Марія поділилася зворушливим знімком з малюком, присвятивши йому великий пост на своїй особистій сторінці:

Мій Цар, саме так перекладається ім’я твоє, чиє слово і бажання для мене закон, і як не дивно, майже ніколи цим не зловживаєш. Ти своєю посмішкою і сміхом обезоруживаешь всіх навколо, а після помахом довжелезних вій, закохуєш навіть проходять повз людей:) Ти пробач свою маму, що вона тебе нескінченно багато цілує і обіймає, я просто нічого з собою вдіяти не можу… не контрольована любов, бажання дихати твоїм запахом, торкатися до твоїй шкірі і бути поруч кожну секунду. Я звичайно жартую, що няня нам потрібна не для Васі, а для мами, щоб захистити, коли мати остаточно зійде з розуму від надлишку почуттів 😅😂Мій син, я знаю, ти нам посланий Богом, я прочитала його послання в твоїх очах, щось в житті я зробила добре, що він мене нагородив, бо це найвище заохочення бути твоїми батьками❗️ Всього два, вже два, а я намагаюся згадати, як ми жили без тебе не можу, як уві сні…Я залишу ці зізнання тут, коли — небудь ти прочитаєш їх, і я впевнена, що ти посміхнешся.Так от, я хочу, щоб ти, саме з цією посмішкою йшов впевнено по життю, щоб перед тобою відкривалися всі двері і в тебе все виходило задумане! Здоров’я тобі мій хлопчик і ще раз здоров’я 🙏🏻 P. S. І Ви вже вибачте мене і зрозумійте , але навіть сьогодні я не готова показати Волошки, поки хочу одноосібно насолоджуватися цим смачним дитиною.

© Instagram @mkozhevnikova

Шанувальники приєдналися до теплих слів і залишили малюкові і його рідним щирі побажання:

😍 Які зворушливі слова!❤️❤️❤️ Марія, ви чудова мама.💕 Величезного щастя, здоров’я і всього самого доброго малюкові, нехай частіше радує Вас своїми досягненнями та успіхами!🎈🧸🎁🎉

Який милий пост..🤗 Здоров’я вашої сім’ї🍒

Марія прийміть наші щирі вітання! Васильку бажаємо багато здоров’я!💖💖💖 щастя , здоров’я Вам і Вашій родині!!! ❤️❤️❤️ ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ що ви є!!!🌹🌹🌹

До речі, зовсім недавно Кожевнікова розсекретила домашні прізвиська свого молодшого спадкоємця:

Скоро у одній смачненької цукерки 😋 день народження! Готуємося 💪🏻 Вася, Василько, Василь, він же кудряш, він же булочка і мультяшка ❤️

© Instagram @mkozhevnikova

Варто відзначити, що Марія так само трепетно ставиться до своїм старшим синам: подивіться, наскільки схожі хлопчаки! У них однаковий колір волосся і майже однакові стрижки, а стиль family look тільки підкреслює схожість.

Це найкраще, що зі мною сталося!!! Тричі! Бережіть дітей! — підписала знімок Марія.

© Instagram @mkozhevnikova

До речі, сьогодні день народження святкує дитина ще однієї знаменитої пари. Дочки Дмитра Тарасов і Анастасії Костенко Мілані — виповнився рік. У своєму особистому блозі щасливий тато подякував свою дружину за дитину:

Кохана, дякую тобі за нашу доньку!

Ти знаєш, як я люблю тебе і Мілашу🙏🏻Я вас дуже люблю і зроблю все, щоб ви були щасливими і ні в чому не потребували!❤

Спасибі, що ви є у мене — я щасливий 🤩

З Першим Днем Народження, моє життя!

© Instagram @tarasov23

Нагадаємо, чоловік актриси Марії Кожевнікової — Євген Васильєв — особа не публічна. Його фото рідко з’являються в особистому блозі Марії, оскільки він не хоче піаритися за рахунок відомої дружини.

© Instagram @mkozhevnikova
Фото на анонс: особистий блог зірки.