Щасливе ранок 5 років тому: Тетяна Навка поділилася архівними фотографіями з новонародженою донькою

683

21 серпня 2014 року Тетяна Навка стала мамою вдруге: у неї та її чоловіка Дмитра Пєскова народилася донька Надійка. Сьогодні, на честь дня народження молодшої спадкоємиці, олімпійська чемпіонка написала зворушливий пост у своєму особистому блозі, опублікувавши архівні фото новонародженої дівчинки:

Моє щасливе ранок п’ять років тому! 👼✨ Наш маленький клубочок щастя, ніжності і чистоти, який перевернув наше життя і дав нові сили, емоції, енергію, любов!!! 💞 З кожним роком наш ангел зростає, даруючи все нові відчуття від кожного свого кроку! 🙏 Це вічна любов, вмешающая в себе нескінченну кількість граней емоцій і сили почуттів!!! 💖

© Instagram @tatiana_navka
© Instagram @tatiana_navka

До привітань в коментарях приєдналися не тільки шанувальники відомої пари, але і їх знамениті друзі:

Дорога вітаю вас 😍 Наді, здоров’я і щастя 🙏🏼😘❤️ (Анна Семенович)

Зірка моя!!! Все як вчора-вітаю батьків і нашу Надію😘😘😘 (Аліка Смєхова)

Наші Вітання ❤️ 😘😘😘Храни Господь 🙏🙏🙏 (Інна Михайлова)

Нагадаємо, що маленька Надя народилася в одній з російських клінік, так як прославлена фігуристка переконана, що медицина в Росії чудова. В інтерв’ю 7Дней.ги спортсменка розповідала про свій вибір пологового будинку:

Мені є з чим порівнювати: свою старшу дочку Сашу я народжувала в Америці. А там система: народила і побігла, на другий день тебе практично виганяють. Але ж у кожної жінки відновлення після пологів йде по-своєму. Може підскочити температура, або виникнуть проблеми з грудьми. Але там це нікого не хвилює. На відміну від американців, наші лікарі виходять з зовсім інших принципів: це справжні професіонали, які все пояснять, розкажуть, покажуть. Вони просто не випишуть породіллю, поки не будуть впевнені, що для цього настав час.

© Instagram @tatiana_navka

Варто відзначити,що діти часто йдуть по стопах батьків, і сім’я Навки – не виняток. 5-річна дочка знаменитої пари проводить літо з користю для свого спортивного захоплення – фігурного катання.Спортсменка поділилася в особистому блозі фрагментом відео з тренування малятка. На ньому Надя виконує одну з вправ. Помітно, що успіхи є, але для кращого результату потрібно попрацювати.

Готуємося до сезону💪🏼💪🏼💪🏼 – прокоментувала відео з участю дочки Тетяна Навки.

View this post on Instagram

A post shared by Tatiana Navka (@tatiana_navka) on Aug 14, 2019 at 9:23am PDT

Зазначимо, що Тетяна Навка не раз говорила, що хоче бачити доньку на льоду.

Звичайно, мені б хотілося, щоб Надя вибрала фігурне катання і зайнялася ним всерйоз, але у кожного своя доля, – раніше розповідала знаменитість.

Але не приховувала, що насправді стоїть за гарним виступом:

Це такий каторжна праця, що навіть боязко віддавати свою дочку в фігурне катання, заздалегідь знаючи, який шлях їй належить. Але в той же час я, як ніхто інший, розумію, наскільки це чудово. Фігурне катання — відмінний спорт для дівчаток. У ньому з’єднуються і музика, і хореографія, і розтяжки, і фізичне навантаження — все, що важливо для майбутньої жінки.

Маленька Надя вже приймає участь у змаганнях займає призові місця. У портфоліо Наді Пєскова вже є номер під російську народну пісню!

Ось нарешті довгоочікуване відео нашого виступу!!! Не судіть строго, ми ще зовсім юні і початківці, але ми намагаємося!!! Чесно вам зізнаюся, що вийде з моєї малятка, я не знаю, але їй ще немає і п’яти років, а вона вже знає, що таке праця, що в житті все досягається лише старанням і подоланням! Я дуже їй пишаюся!!! Вона отримує від цього заняття задоволення, і це найголовніше! 🥰 Буде вона чемпіонкою чи ні, на все воля Божа, в будь-якому випадку нічого в цьому житті не буває просто так! – підписала відео зіркова матуся.

View this post on Instagram

A post shared by Tatiana Navka (@tatiana_navka) on Jun 23, 2019 at 5:34am PDT

Фото на анонс: Instagram @navka_ice_queen