Найкращий день у житті: Ірина Гриньова і Максим Шабалін показали фото з вінчання

750

46-річна актриса Ірина Гриньова і 37-річний фігурист Максим Шабалинин живуть у щасливому шлюбі вже 9 років. Подружжя виховує 6-річну дочку Василину.

Сьогодні в родині Гриньової велике свято – річниця їхнього з чоловіком вінчання. В честь цього прекрасного події актриса поділилася фотографією, подякувавши Михайла за найкращі роки її життя:

День Архангела Михайла.Сьогодні день нашого вінчання.По-моєму це найкраще,що могло зі мною станеться..Люблю тебе.

© Instagram @grinevaru

Шанувальники приєдналися до привітань, обсипавши щасливу пару теплими словами:

Це так душевно! 💙 Миру Вам, щастя і добра💖 навіки. Найголовніше йти вперед і не дивитися назад🌞 💙

Як швидко летить час❤️🙏🙂 вітаю вас 👏

Дай вам Бог всього земного і небесного!❤️❤️😇

З Максимом Шабалиным Ірину знайомили кілька разів, і вона спочатку не звертала увагу на нього і не запам’ятовувала. Але в третю зустріч все раптом змінилося.

Максим запропонував мені спробувати і, сівши поруч з ним, я раптом відчула, що це мій чоловік. Ну ось і все, припливли, корабель причалив… Коли ти зустрічаєш свого людину, тобі все ясно. І через 3 дні Максим мені зробив пропозицію, – розповіла Ірина в одному з інтерв’ю.

© Instagram @grinevaru

До вінчання Гриньова і Шабалін не жили разом. У Ірини досить консервативні погляди на відносини:

Я б всім дівчатам сказала: чоловік повинен одружитися! Ні — go away, інакше все несерйозно.

Досить швидко після вінчання на світ з’явилася довгоочікувана дочка Василина. Вона народилася в сонячній Іспанії, хоча актриса не планувала там народжувати. Випадково на відпочинку вона потрапила на огляд до лікаря, який приймає пологи під джаз, індивідуально підбираючи музику для кожного немовляти.

Я зрозуміла, що я від нього нікуди не піду. Це було приголомшливо, у лікаря немає жодних обмежень, як ніби ти народжуєш в колективі рідних людей.

© Instagram @grinevaru

Сьогодні актриса абсолютно щаслива. З чоловіком Максимом вони виховують талановиту дочку, яка часто радує батьків музичними номерами і піснями власного виробництва.

© Instagram @grinevaru
© Instagram @grinevaru
Фото на анонс: Instagram @grinevaru, @alrosadiamonds