Найулюбленіший чоловік: Тетяна Терешина поділилася ніжним фото з 8-місячним сином

891

В січні цього року співачка Тетяна Терешина вдруге стала мамою: у екс-солістки Hi-Fi і її чоловіка Олега Курбатова народився син. Нагадаємо, що ще співачка виховує п’ятирічну дочку Аріс першого шлюбу з телеведучим Славою Нікітіним.

На відміну від багатьох зіркових матусь, свою вагітність Тетяна не приховувала, однак через кілька днів знаменитість здивувала шанувальників заявою про те, що планує дати малюкові ще одне ім’я. А коли малюкові виповнилося 5 місяців, у своєму особистому блозі вона опублікувала фото, на якому тримає свідоцтво про народження.

Зараз розкажу секрет) відзначаємо сьогоднішня подія. У нас в нашій країні, в столиці, в нашій квартирі жив незаконно людина, ось завтра рівно 5 місяців як)). Як його звуть ви можете вичитати наблизивши другу фотку в каруселі), за одне з повним ім’ям обговоримо і наші з чоловіком роки народження 😅🙈як вам наше подвійне ім’я? )) тут не видно, воно через тире пишеться))) І ВЗАГАЛІ)), ХТО РОЗГЛЕДИТЬ ДРУГЕ ІМ’Я? – заінтригувала Терешина.

Виявилося, що молоді батьки вирішили дати своєму маленькому спадкоємцю ім’я Арсеній-Остап, ніж розділили шанувальників на два табори.

© Instagram @tanya_tereshina

Екс-солістка групи Hi-Fi сина не приховує і часто ділиться фотографіями з ним у своєму особистому блозі. Ось і днями вона порадувала шанувальників новим знімком зі своїм спадкоємцем — дуже ніжним і теплим.

Мій самий ніжний, самий коханий чоловік 🐥 — підписала кадр Тетяна.

© Instagram @tanya_tereshina

Прихильники залишилися в захваті від фотографії і написали щасливої матусі безліч добрих коментарів:

Чудова фотографія!💓❤️❤️❤️

Це і є ЩАСТЯ !!!❤️

Як швидко ростуть діти 😭🤩❤️🙏

До речі, нещодавно Тетяна разом з чоловіком і сином були у дитячому кафе, і малюк Арсеній відмінно провів час під наглядом турботливого тата. Співачка поділилася серією зворушливих кадрів з участю своїх улюблених чоловіків:

Улюблені чоловіки, ви ідеальні❤️❤️❤️, – підписала фотосесію співачка.

© Instagram @tanya_tereshina

Нагадаємо, що Тетяна Терешина і Олег Курбатов одружилися минулої осені. Зіркова пара не стала робити з цієї радісної події таємницю, тому Тетяна транслювала у своєму особистому блозі всю підготовку, дівич-вечір і навіть саму церемонію. Весільне торжество пройшло в два етапи: 15 вересня Тетяна і Олег розписалися в Загсі Крокус Сіті, а на наступний день відбулася святкова вечірка, яка пройшла в модному столичному барі. Серед запрошених гостей було чимало знаменитостей, наприклад, телеведуча Анфіса Чехова, друг і колега Тетяни, співак Мітя Фомін.

© Instagram @tanya_tereshina
Фото на анонс: особистий блог зірки