На одну особу: дружина Ігоря Ніколаєва показала чотири покоління своєї сімї

633

Юлія Проскурякова та Ігор Ніколаєв цієї осені відзначать 9 років у шлюбі. Зіркова пара є взірцем гармонійних і міцних відносин і виховує чарівну дочку Вероніку, якій у жовтні виповниться 4 роки. Юлія регулярно оновлює свій особистий блог і ділиться свіжими новинами про свою сім’ю. Вчора, наприклад, вона опублікувала кілька знімків з рідними: з бабусею, батьками, молодшою сестрою і коханою дочкою.

Чотири покоління нашої родини:Наша бабуся — Олександра Олександрівна Булатова, наші батьки — Павло і Людмила Проскуряковы, ми — Ольга Шалагинова (Проскурякова) і Юлія Проскурякова і, звичайно, Вероніка Миколаєва!😉Поки не можу опублікувати фото моєї племінниці Злати), їй треба ще трохи підрости)) – підписала кадри Юлія.

© Instagram @uliaveronika

Цілих 4 покоління сім’ї на одному фото – це припало до душі шанувальникам співачки, і вони залишили безліч теплих коментарів, зазначивши, як дочки схожі на маму і бабусю:

Такі Ви чудові, Юляш! Тепло родини і цей затишок передаються! Бережіть один одного!💞🤗😍😘

Ой яке подібність з мамою, прям під копірку. Щастя родині!

Всі такі чарівні! І всі схожі один на одного. Матуся, Ваша, Юлечка взагалі виглядає чудово! А бабуся-просто супер! У бабусі мудрість видна у всьому! А Вероничка-краще всіх! Одним словом-Ви очееень класна сім’я. Щастя, здоров’я та сімейного благополуччя всім Вам! 👍👍👍

Варто відзначити, що Юлія володіє веселою вдачею: вона легко і невимушено влилася в життя Ігоря Ніколаєва і змогла привернути до себе його друзів. Історія знайомства цієї пари схожа на казку. Вони познайомилися в 2005 році в Єкатеринбурзі. На той момент Проскуряковою було 23 роки. Вона вже встигла попрацювати нотаріальній конторі, але мріяла про сцену, хотіла стати співачкою. Одного разу за компанію з подругою Юля вирушила на сольний концерт Миколаєва. Їй так сподобався виступ співака, що вона вирішила дочекатися його у гримерки і запропонувала влаштувати їй прослуховування.

А він не відмовився – запропонував заспівати що-небудь прямо там, на сходах. Її манера виконання Миколаєву сподобалася, і він залишив їй телефон свого помічника. Минуло півроку, перш ніж Проскурякова зважилася на дзвінок. До того моменту вона вже перебралася до Москви і пробувала себе в різних вокальних конкурсах, але удача їй не посміхалася. Юля набрала номер помічника Ігоря Ніколаєва, зв’язалася з співаком, а потім у них трапився роман.

Игорь Николаев и Юлия Проскурякова с Аллой Пугачевой© Instagram @uliaveronika

Зараз Юлія багато часу присвячує вихованню дочки. Нещодавно у себе на сторінці любляча мама показала кімнату своєї спадкоємиці. Дитяча Вероніки повністю заставлена іграшки: плюшеві слони, зайчики і панди стоять на полицях. На стелажі також є іграшкова карета і велика коробка… з машинками! А на фотографії, яку виклала Проскурякова, Вероніка сидить на м’якому троні:

Коли ти вже знаєш, як годиться сидіти королевам, — підписала знімок Проскурякова.

Instagram @uliaveronika

До речі, малятко росте дуже музичної дівчинкою. Нещодавно в особистому блозі відомої мами з’явився ролик, в якому їх з Ігорем довговолоса дочка виспівує пісню англійською мовою:

Доброго ранку, лохматики і їх батьки😂😉!!!🙌🏻– підписала кадри Юлія.

View this post on Instagram

A post shared by Юлія Проскурякова (@uliaveronika) on Aug 19, 2019 at 10:06pm PDT

Читайте також:

  • Канікули в Юрмалі: Ігор Ніколаєв показав ніжне фото з 3-річної Веронікою
  • Маленька помічниця: Ігор Ніколаєв показав, як дочка доглядає за садом
  • Копія бабусі: Ігор Ніколаєв показав зворушливе фото доньки і своєї матері
Фото на анонс: Instagram @uliaveronika, @group_yulia_proskuryakova