Тренд літа: Жасмин, Поліна Гагаріна та інші зірки і їхні діти в соломяних капелюхах

712

Солом’яні капелюхи — справжній хіт цього літа. Широкополі і «казанки», «федори» і канотьє — здається, немає тієї моделі, яка не вписується в модні рамки теплого сезону 2019. Не дивно, що зірки не пройшли повз цього тренда.

У цій добірці ми зібрали найяскравіші образи зірок і їх дітей в солом’яних капелюхах. Надихайтеся і поспішайте за обновкою!

Жасмин

Популярна співачка Жасмін вибрала солом’яний капелюх-«федору». Як завершення ансамблю з класичним піджаком схожого відтінку — чудово!

© Instagram @jasmin

Читайте також:Зара і Жасмин: модні джинсові образи з дітьми

Зара

Для фотосесії в дівочому плаття з відкритими плечима, воланами і квітковим принтом Зара наділу крислатий солом’яний капелюх. Широка чорна стрічка з розпатланим краєм додає головного убору оригінальності і жіночності.

© Instagram @zara_music

Катерина Вуличенко

Катерина Вуличенко — за класичну солом’яний капелюх. Видно, що актриса дуже любить цей головний убір, тому що він часто з’являється на фото в її мікроблозі.

© Instagram @vulichenko

Поліна Гагаріна з донькою Мією

Фото маленької Мії поділився у своєму мікроблозі фотограф Дмитро Ісхаков. Видно, що капелюх завелика малятку…

© Instagram @isxakov

Читайте також:Віддає перевагу машинки: Поліна Гагаріна поділилася милим відео з донькою

…тому що насправді головний убір належить Поліні Гагаріної, мамі Миюши. Широкі поля — це головне в солом’яному капелюсі, коли вона призначена для відпочинку в жарких країнах.

View this post on Instagram

A post shared by Polina Gagarina (@gagara1987) on May 8, 2019 at 12:04pm PDT

Анфіса Чехова

Анфіса Чехова — володарка самої незвичайної солом’яні капелюхи з нашої збірки. Ажурний візерунок на полях і розпатланий край робить її надзвичайно жіночною.

© Instagram @achekhova

Ганна Банщикова

Ганна Банщикова відпочивала в солом’яному капелюсі нарочито грубого плетіння на Мальдівах. Тулія-циліндр і по-ковбойськи загнутий край роблять образ актриси розслабленим і бешкетною.

© Instagram @banshikova_anna

Ольга Кабо

Бейсболка для гольфу? А ось і ні, цей аристократичний вид спорту цілком може поєднуватися з солом’яною «федорою», що і продемонструвала Ольга Кабо.

© Instagram @kabo_olga

Анастасія Цвєтаєва

Анастасія Цвєтаєва радувала образами у вільних сукнях і солом’яному капелюсі весь останній місяць вагітності. Сподіваємося, що скоро ми побачимо її фото в цій же капелюшку разом з новонародженим сином.

© Instagram @nastia_tsvetaeva

Ганна Михайлівська

Ганна Михайлівська передавала шанувальникам привіт з сонячної Барселони. Купальник в горошок, елегантний капелюх і красиві окуляри — що ще потрібно для того, щоб на пляжі відчувати себе мега-стильною?

© Instagram @anna_mihailovskaya

Читайте також:Знову наречена? Ганна Михайлівська опублікувала фото у весільній сукні

Олена Захарова

Олена Захарова, як і багато російські зірки, приміряла солом’яний капелюх у День захисту дітей. Вона була частиною «спецодягу» учасників благодійного заходу, яке пройшло в Гумі. Ми не могли не включити її в цю збірку лише тому, що Олені неймовірно йде ця капелюшок!

© Instagram @lenazaharova57

Олена Пермінова

Олена Пермінова вибрала крислатий солом’яний капелюх для пляжної фотосесії.

© Instagram @lenaperminova

Евеліна Бледанс

Зірка віддала перевагу класичну модель солом’яного капелюха, доповнивши нею літній образ в стилі casual.

© Instagram @bledans

Василина, дочка Ірини Гриньової

Поки дочка Гагаріної приміряє мамину капелюшок, Василина, дочка Ірини Гриньової, з задоволенням подорожує у своїй власній. Як вам образ маленької парижанки цього літа в канотьє?

© Instagram @grinevaru

Читайте також:Міс артистичність: дочка Ірини Гриньової мріє про світову славу

Анжеліка, донька Тетяни Волосожар

У Анжеліки, доньки Тетяни Волосожар і Максима Транькова, теж є модна солом’яний капелюшок. Стрічка з шикарним квіткою, біле платтячко і срібні сандалики — і відпускної наряд маленької принцеси готовий!

© Instagram @fire_bird
Фото на анонс: Instagram @kuzminamaria, wildberries.ru