На Ризькому узморї повітря свіже: Крістіна Орбакайте разом з дочкою відпочивають в Юрмалі

952

48-річна Крістіна Орбакайте — співачка, актриса і багатодітна мама. Старші діти — Микита від відносин з Володимиром Пресняковим і Дені (21), народжений від бізнесмена Руслана Байсарова вже зовсім дорослі і самостійні. Микита займається музичною кар’єрою, знімається в кіно і, можливо, скоро зробить свою зоряну маму бабусею, адже влітку 2017 року він одружився на Олені Краснової. Про Дені не так багато інформації, але відомо, що в 2014 році він пройшов курс молодого бійця в Чечні, а через рік вступив на підготовчі курси в Оксфордському університеті.

Єдина дочка Христини — чарівна 7-річна Клавдія, народжена в шлюбі артистки з Михайлом Земцовим, — зростає активною дівчинкою. Вона серйозно захоплена балетом, любить малювати і вивчає англійську.

© Instagram @orbakaite_k, @npresnyakov

Зараз зоряна мама разом з донькою поїхала відпочивати в Юрмалу, де добре проводять час та інші зіркові родини, наприклад, Ігор Ніколаєв з дружиною і донькою. Вчора в її особистому блозі з’явилося цікаве відео з Клавдією: на ньому мама з донькою цілують один одного.

View this post on Instagram

A post shared by KRISTINA ORBAKAITE (@orbakaite_k) on Aug 4, 2019 at 6:17am PDT

Прихильники залишилися в захваті від теплого кадру і залишили приємні коментарі дівчатам:

Клаву я така славна дівчина! Завжди приємно на неї дивитися, вихований чудовий дитина! Щастя їй і радості! А ще вона дуже гарна! 🌷🌷🌷

У сімейному колі 😁 завжди так мило 💞💖💖💖

аааааааа😻 яка солодка любовна любов!!! 👩👧💕💕💕💕💕

До речі, перед Новим роком Клавдія вперше побувала у Великому театрі. Зіркова мама відвела доньку на знамениту у всьому світі, класичну постановку балету «Лускунчик». Дівчинка, захоплена балетним мистецтвом, залишилася в захваті від казкового подання і можливо тепер у неї з’явилася мрія — виступити на легендарній сцені і підкорити публіку.

© Instagram @orbakaite_k, @alla_orfey

Варто відзначити, що Орбакайте знаходиться в прекрасній фізичній формі, часто демонструє в особистому блозі ідеальну фігуру і ділиться мотивуючими кадрами тренувань. Знаменитість неодноразово говорила про те, що веде здоровий спосіб життя, обожнює різні фізичні активності і завжди в пошуку нових цікавих тренувань.

Нещодавно вона привела в захват передплатників свого блогу, показавши кадр з відпустки, на якому продемонструвала ідеальну фігуру і неймовірно довгі і стрункі ноги.

Гарного літнього настрою, — підписала кадр знаменитість.

View this post on Instagram

A post shared by KRISTINA ORBAKAITE (@orbakaite_k) on Jul 5, 2019 at 10:47am PDT

Читайте також:

  • Крістіна Орбакайте розповіла, чому завела дітям сторінки в соцмережах
  • Дочка Христини Орбакайте піде в перший клас в Америці
  • Сім’я в зборі: Крістіна Орбакайте насолоджується сніданком з усіма дітьми
Фото на анонс: © Instagram @orbakaite_k