На рожевому моторолері: Надія Міхалкова показала відео з підрослими донькою Ніною

485

У Микити Михалкова велика і дружна родина! Його дочки Анна і Надія пішли по стопах батька і стали актриса. Дівчата встигають не тільки зніматися в кіно, але і проводити час з дітьми і відвідувати світські заходи.

© Instagram @anikiti4na

Так, вони побували на весіллі Федора Бондарчука і Пауліни Андрєєвої. Торжество пройшло в суворій секретності, так що гості навіть не змогли скористатися мобільними телефонами, щоб зняти відео і зробити фото. Після весілля зіркової Надія Міхалкова повернулася додому до доньці Ніні і пограла з нею перед сном. У своїх соцмережах вона опублікувала химерне відео.

В кадрі актриса зображена у чорній піжамі, сидячи на рожевому дитячому мотоциклі. Надія запропонувала покатати свою спадкоємицю, і та розташувалася ззаду. Ролик зіркова мама підписала лаконічно:

Послесвадебное.

View this post on Instagram

A post shared by nadiamixalkova (@nadiamixalkova) on Sep 18, 2019 at 9:11am PDT

Шанувальників розчулили гри мами з донькою, в коментарях до посту вони написали:

Надійка, милашка!

Надя, ви шикарна завжди і скрізь!!! Припиніть будь-ласка, а то мені дуже завидно

Які ви класні😊👍👍👍

Нагадаємо, що Надія Міхалкова народила дочку Ніну в шлюбі з Резо Гігінеішвілі. Подружжя прожило у шлюбі 7 років, але у 2017 році режисер пішов з сім’ї. У вересні цього року Резо одружився на своїй новій коханій Надії Оболенцевой.

© Instagram @novosti_zvezd_365

Незважаючи на розлучення з Міхалковій, режисер продовжує піклуватися про їх дочки. Більш того, зірки часто миготять на одних і тих же заходах. Резо і його молоду дружину Федір Бондарчук теж запросив на весілля.

Читайте також:До ювілею Алли Пугачової: Ганна і Надія Михалковы захопили Мережа неймовірною фотосесією

За кілька днів до власного весілля Резо опублікував фото з дочкою. На знімку режисер сидить у кріслі, а Ніна міцно обіймає його за шию. Гігінеішвілі підписав знімок ніжно: «Моя». Обличчя дівчинки колишнє подружжя намагається не показувати.

© Instagram @rezofilm
Фото на анонс: Instagram @nadiamixalkova, @khabensky_konstantin_fan