Невичерпне джерело щастя: Емін Агаларов поділився архівними фотографіями зі своїми рідними

817

39-річний Емін Агаларов встигає все: він — успішний бізнесмен, популярний співак і багатодітний тато, який відомий теплим ставленням до своїх рідних.

Емін виховує чотирьох дітей: від першого шлюбу з Лейлою Алієвої у бізнесмена двоє чудових близнюків, Алі і Микаил. Також артист разом з першою дружиною удочерив чарівну дівчинку по імені Аміна, яка живе з братами. А в шлюбі з моделлю Оленою Гаврилової 31 грудня минулого року у співака з’явилася дочка Афіна. До речі, у другої дружини є син від мільярдера Рустама Таріко.

© Instagram @eminofficial

Вчора у своєму особистому блозі артист — на радість численним шанувальникам — розмістив архівні знімки зі своїми близькими. Пост Емін супроводив теплими словами:

Дорогі друзі, хочу привітати всіх з днем сім’ї, любові і вірності 🙏🏽 і ще раз висловити любов до всіх членів моєї сім’ї (тих, кого немає на фото, я вас теж дуже люблю 😀❤) ! Ви — мій невичерпне джерело щастя, моя підтримка і опора! Цінуйте і любіть своїх близьких, і нехай у кожному домі панує мир і спокій!

Емін з сташими синами © Instagram @eminofficial

Зрозуміло, не обійшлося без фотографій зі старшими спадкоємцями співака і його батьком — Аразом Агаларовым, відомим підприємцем.

Емін з сташими синами й батьком © Instagram @eminofficial

Особливу радість читачів особистого блогу артиста принесли дитячі, архівні кадри: на одному зовсім маленький Емін зі своїми батьками сидить на капоті машини, на іншому — він, вже старший, разом з мамою, Іриною Агаларовой, позує перед камерою в костюмі.

© Instagram @eminofficial
© Instagram @eminofficial

Крім того, артист поділився архівних знімком з бабусею — Аміною Агаларовой.

© Instagram @eminofficial

А на цьому фото зовсім юний Емін обіймає свою сестру Шейлу.

© Instagram @eminofficial

Шанувальників дуже зворушив пост, який написав Емін, і вони залишили під фотографіями величезна кількість коментарів:

З таким задоволенням переглядаю кожен раз Вашу стрічку! Стільки життя і позитиву! І доброго ставлення до близьких та світу! Здавалося б, незнайома людина, чуже життя, але відмінний настрій на цілий день , зарядка на все нове, прекрасне, добре і творче в цьому дні! Довголіття здоров’я Вам і всім Вашим близьким!

Величезне Спасибі тобі Емін,за привітання.🙏😘❤️ І тобі Емін і все твою дружну сім’ю також вітаю З Днем Сім’ї 👨👨👧👦 Вірності і Любові ❤️ Світу ✊ Добра 🙌 Щастя 😘 Любові ❤️ Благополуччя 👍 всім твоїм рідним і тобі Емін. Нехай завжди в твоїй сім’ї буде Надія! Віра!

Емін, Спасибі!🙏 З святом вам і вашій родині!🌹❤🌹😍 Здоров’я і щастя усім вашим близьким!✊😙 Сім’я, джерело і натхнення, бережіть один одного!🙏 Доброго вечора✊🔥

Варто відзначити, що Емін дуже трепетно ставиться до своєї родини, а особливо до бабусі по маминій лінії Тамарі Федорівні. Він регулярно відвідує з нею світські заходи і ділиться спільними фотографіями у своєму блозі.

З улюбленою Бабусею згадуємо мого неймовірного дідка, Йосипа Євгеновича Гриль ✊🏼🙏🏽

© Instagram @eminofficial

Нагадаємо, батьки Еміна – Ірина Гриль і Араз Агаларов – вчилися в одному класі: їх першої любові вдалося перерости у щось більше, і вони одружилися на останніх курсах інститутів. Сім’я переїхала з Баку в Москву, коли Эмину було 4 роки, тут же народилася і його молодша сестра.

Фото на анонс: Instagram @eminofficial