Немов сестри: Кетрін Зета-Джонс і її 16-річна дочка знялися у спільній фотосесії

1837

Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс – одна з найміцніших голлівудський пар: вони знайомі вже 20 років, 18 з яких – у шлюбі. Пара виховує двох прекрасних дітей: 19-літнього сина Ділана і 16-річну дочку Керіс.

Днями красуні Кетрін і Керіс стали головними героїнями їх дебютної спільній фотосесії. Приводом для зйомки, яка проходила у Римі, стала нова рекламна кампанія Fendi в рамках проекту Me and My Peekaboo.

© Instagram @fendi, @catherinezetajones

Мама і дочка виглядають на фотографіях дуже невимушено і жваво, і шанувальники вже пророкують дочки славетних батьків велике модельне майбутнє.

© Instagram @fendi, @carys.douglas

До речі, в день народження спадкоємиці в цьому році знаменитості вирішили почати день із поздоровлень на її адресу, які опублікували у своїх блогах. Майк Дуглас виклав на своїй сторінці спільне фото з донькою і лаконічно, але при цьому дуже ніжно підписав його:

Вітаю з 16-м днем народження мою прекрасну дочка Керіс! Я люблю тебе і не можу дочекатися свята! Люблю. Тато.

Майкл Дуглас с дочкой Кэрис© Instagram @michaelkirkdouglas

А ось красуня-дружина Дугласа, Кетрін Зета-Джонс, спеціально до цього знаменного дня підготувала відео, в яке увійшли кадри з Керіс — ретроспектива з самих ранніх років Кэтрис. У диск увійшли і архівні знімки, зроблені відразу після народження Керіс. На них Зета-Джонс ніжно тримає новонароджену дочку на руках. Потім йдуть кадри, на яких Керіс вже навчилася ходити, її перша поява з матір’ю на червоній доріжці, заняття балетом, кінним спортом, музикою… Завершують відео фотографії вже зовсім дорослою іменинниці.

16 років тому, у великодню неділю, мій маленький пташеня вилупився. Це були 5843,88 днів радості. Вітаємо з 16-м Днем Народження мою незвичайну дочка Керіс Зета. Красива всередині і зовні 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕, — написала Зета-Джонс душевний послання на честь дня народження дочки.

View this post on Instagram

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on Apr 20, 2019 at 2:53am PDT

Нагадаємо, що Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс вперше зустрілися на закритому показі фільму «Маска Зорро». У 1999 році пара оголосила про заручини, а через рік у закоханих народився син.

© Instagram @catherinezetajones

До речі, в минулому році Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс з гордістю повідомили шанувальникам про те, що їх 18-річний син Ділан вступив в Браунівського університету — один з найпрестижніших приватних вузів Америки. Університет знаходиться в 3-х годинах їзди від рідного дому, але юний спадкоємець Дугласа живе в гуртожитку, як і всі учні.

© Instagram @catherinezetajones

А ось Керіс Зета-Дуглас влітку минулого року вперше стала героїнею глянсового журналу і дала інтерв’ю. У ході бесіди дівчина зізналася, що мріє поїхати відпочивати на Балі, а також повідала, що не визнає електронні книги. Керіс любить читати паперові, щоб робити помітки на сторінках.

© townandcountrymag.com

Читайте також:

  • Зворушливе прощання: Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс відправили сина до коледжу
  • Цікавий поворот: актриси, які знімалися під час вагітності
  • Дуже схожі: Майкл Дуглас показав миле фото з онукою
Фото на анонс: © Instagram @catherinezetajones