Ці діти можуть все! Ліза і Гаррі Галкины захопилися новим видом спорту

653

Ліза і Гаррі Галкины — мабуть, найвідоміші близнюки нашої країни. Вони ростуть спортивними і допитливими хлопцями. Їх знамениті батьки, Алла Пугачова і Максим Галкін, приділяють дітям весь вільний час і роблять все, що вони виросли різнобічними і творчими людьми. Кілька мільйонів передплатників особистого блогу Галкіна з задоволенням стежать за хронікою їх дорослішання і новими захопленнями.

© Instagram @maxgalkinru

Відомо, що Ліза і Гаррі вже кілька років вивчають французьку мову і домоглися вже настільки високих результатів, що влаштовують імпровізовані театральні вистави на цій мові для батьків. Також близнюки відмінно плавають, особливо чарівна Ліза, яку шанувальники ласкаво називають «русалочка». Крім того, хлопці зовсім не білоручки і з радістю допомагають батькам по дому — наприклад, з миттям посуду.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Dec 9, 2018 at 5:26до PST

А днями Ліза вразила шанувальників тим, що захопилася йогою, і продемонструвала одну з основних асан — позу лотоса.

Коли діти бачать до себе тільки добре відношення, тільки розуміння, тільки любов, вони не можуть бути поганими. У них немає шансів бути поганими і дуже погано себе вести. Ліза і Гаррі дуже виховані, дуже попереджувальні, скромні. Намагаєшся себе вести так, щоб у них перед очима був гідний приклад — і все, — впевнений Максим.

© Instagram @maxgalkinru

Більшу частину літніх канікул зоряне сімейство проводить в своєму будинку в Юрмалі. Вони насолоджуються сімейним відпочинком, багато гуляють, а близнюки, звичайно, займаються різними видами спорту. Сьогодні зоряний батько продемонстрував їх тренування з гольфу. Ліз і Гаррі явно подобається на поле для гольфу, адже спеціальні підставки для м’ячиків дуже нагадують справжню грибну галявинку.

Гортайте і дивіться:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 15, 2019 at 3:05am PDT

Захоплені шанувальники впевнені, що якщо зоряні спадкоємці серйозно захопляться цим видом спорту, то разом із 3-річною Нікою, дочкою Ігоря Ніколаєва, близького друга сім’ї Пугачовим-Галкиных, зможуть створити зоряну гольф-команду. Адже на початку літа у Вероніки теж пройшла перше тренування з гольфу і, судячи з кадрів в особистому блозі батька, дівчинка залишилася в повному захваті.

© Instagram @igor_nikolaev_music

До речі, гольф — хоч і не самий популярний вид спорту в нашій країні, проте його користь доведена і незаперечна як для дітей, так і для дорослих. Цей спорт змушує активно працювати не тільки тіло, а й мозок, зменшує стрес, покращує якість сну і розвиває здоров’я серцевого м’яза. Завдяки цьому скорочується ризик інфаркту і діабету, а також знижується артеріальний тиск і з організму виводиться шкідливий холестерин.

Всі фото: Instagram @maxgalkinru