Омолодження за допомогою золотих ниток для обличчя

650

Зміст:

  • Що являє собою процедура армування
  • Показання до проведення процедури
  • Протипоказання до проведення процедури
  • Які особливості має армування
  • Чи викликають золоті нитки для особи побічні ефекти
  • Використання золотих ниток для особи знайшло широке застосування в естетичній медицині. Вони дозволяють досягти помітного ефекту омолодження в максимально короткі терміни і при цьому практично не представляють небезпеки для здоров’я людини.

    Що являє собою процедура армування

    Підтяжка здійснюється з допомогою ниток, які абсолютно безпечні для здоров’я людини. Вони не викликають алергії, не зникають з часом, що дозволяє говорити про довгострокове результаті. Крім того, в косметології ця методика широко поширена завдяки супутнім переваг – насиченню шкіри вітамінами і мінералами, збагачення клітин киснем, виведенню з організму токсичних речовин.

    Золоті нитки для особи використовуються для омолодження шкіри

    Як вставляють золоті нитки:

  • З допомогою анестетика повністю знеболюється область впливу.
  • Спеціальними препаратами шкіра в області впливу розм’якшується, щоб процедура була максимально комфортною.
  • Косметолог зазначає лініями, куди будуть вставлятися нитки.
  • З допомогою голки нитки вставляються на необхідну глибину з максимальною точністю. Формується каркас.
  • Кінчики ниток маскуються під шаром епідермісу.
  • Лікар накладає компрес, знімає набряклість і дискомфорт.
  • Омолодження таким способом має суттєву перевагу – нитки зовсім не помітні на обличчі. При цьому видимість підтяжки створюється максимально природна, ніби людина взагалі не користується послугами косметолога.

    Показання до проведення процедури

    Косметологія налічує безліч способів усунення естетичних недоліків, і використання золотих ниток – лише один з них. Для кожної процедури існують свої свідчення.

    Доцільність використання золотих ниток визначається косметологом. В цілому, вони застосовуються при наявності таких показань:

    • вік від 30 до 40 років – у більш пізньому віці потрібні більш радикальні методики;
    • необхідність профілактики старіння у пацієнтів 25-30 років;
    • наявність помітних зморшок на обличчі і шиї;
    • наявність розтяжок на тілі;
    • утворення мімічних зморшок.

    В окремих випадках косметолог може запропонувати альтернативні методики корекції, якщо вважає їх доцільними.

    Протипоказання до проведення процедури

    Як і будь-яка інша косметологічна методика, армування нитками може бути протипоказано в деяких випадках. Наприклад, підтяжка цим способом категорично заборонено при порушенні згортання крові, при наявності онкологічних патологій, при запаленні шкірних покривів, в перші кілька тижнів після ГРВІ, а також при деяких дерматологічних хворобах.

    Крім того, практично завжди косметологи забороняють проводити процедуру жінкам в період виношування дитини і годування груддю. Пацієнти з цукровим діабетом можуть вдатися до неї тільки з дозволу лікаря, контролюючого хвороба.

    Які особливості має армування

    Залежно від ступеня вираженості естетичних недоліків, побажань пацієнта та наявності проблем зі здоров’ям, армування може проводитися фіксованими нитками і автономними нитками. У першому випадку косметолог може змоделювати форму обличчя і підтягнути контури, у другому – просто підвищує тургор шкіри і робить її більш пружною.

    Варто відзначити, що будь-який спосіб омолодження нитками в подальшому автоматично забороняє проведення будь-яких апаратних процедур мінімум кілька років. Будьте готові до того, що вам доведеться шукати дієву альтернативу.

    Чи викликають золоті нитки для особи побічні ефекти

    Якщо за процедуру береться відповідальний кваліфікований косметолог, виникнення побічних ефектів повністю виключено. Але при безвідповідальному ставленні майстра або недбалому дотриманні рекомендацій зі сторони пацієнта можуть виникати набряки, гематоми. В окремих випадках пацієнти страждають від болю та дискомфорту в оброблюваній зоні. При неправильній роботі майстра нитки видно через шкіру, а підтяжка може виглядати нерівномірно.

    Приділіть час ретельному вибору майстра для проведення процедури, щоб робота була зроблена якісно.

    Незважаючи на гіпоалергенність матеріалу, в окремих випадках нитки можуть викликати алергічні реакції. Якщо це не було виявлено перед процедурою, після введення може з’явитися подразнення шкірних покривів, біль і дискомфорт в області впливу. В такому випадку нитки потрібно витягти, після чого можуть залишатися сліди травмування.

    Золоті нитки – це матеріал, з допомогою яких здійснюється інтенсивне омолодження шкіри. Втручання безпечно, якщо воно здійснюється кваліфікованим косметологом з високим ступенем відповідальності. Перед маніпуляціями потрібно вилучити будь-які протипоказання.

    Читайте також: газорідинний пілінг обличчя