Не ставте рекордів: Ксенія Алфьорова поділилася секретами стрункості

630

45-річна Ксенія Алфьорова активно веде свій особистий блог: в ньому знаменита актриса постійно ділиться новинами про своє життя. Нещодавно Алфьорова, наприклад, відправилася у відпустку і регулярно радувала шанувальників літніми знімками з відпочинку. Варто визнати, що актриса виглядає просто приголомшливо!

Танцююча на камені!) у дитинстві мріяла стати балериною. У Криму в Місхорі, в будинку відпочинку акторському, до пеньків до балетним дівчаткам і вранці з ними на пляжі займалася і ходила з гірки, як вони з носка і з ідеально прямою спиною. Дуже мені подобалося. Танцювати можу скрізь, якщо душа просить)). Прямо як моя бабуся!). Всім гарного настрою. Ваша Ксюша! — підписала кадр Ксенія.

© Instagram @ksenialferova

Вона також виклала в особистий блог відео з танцями, які не залишили читачів особистого блогу актриси байдужими:

Фігурка класна🙈😀👍

З такою фігурою можна все👏👏👏❤️❤️❤️💐💐💐

Фігура супер👏👏

View this post on Instagram

A post shared by Ксенія Алфьорова (@ksenialferova) on Aug 6, 2019 at 12:40am PDT

А сьогодні Алфьорова вирішила відкрити секрет своєї стрункості і поділитися рецептом, який, загалом-то, дуже проста: вся справа в правильному харчуванні і регулярних тренуваннях, які можна виконувати і вдома. Для таких занять вам потрібно лише килимок і дві гантелі.

Ось список вправ, до яких вдається актриса:

  • Вправа на прес
  • Віджимання від підлоги
  • Підйом корпуса в положенні лежачи на спині
  • Розтяжка

Найголовніше в тренуваннях – регулярні заняття.

З бадьорим ранком! Багато запитують, як мені вдається залишатися в гарній формі?) По-перше, я не люблю багато є!) по-друге, кожного ранку я роблю зарядку. Пробувала ходити в спортивний зал, але не надовго мене вистачає, та й часу завжди немає. А якщо з ранку робити кілька вправ, навіть найпростіших, але кожен день, то тіло завжди в тонусі буде! Та і в такій компанії, як у мене, зарядка-це суцільне задоволення!) почніть з однієї вправи для преса, віджимань, попу поподнимайте лежачи, розтягніть гарненько і досить. Не ставте рекордів, інакше швидко знесилите!) штук п’ять вправ, розтягніть і вперед, в бій. ( потім, у міру сил і часу, збільшите) АЛЕ Кожен День. Тілу добре і ви почуваєтесь молодець!) доброго дня.

View this post on Instagram

A post shared by Ксенія Алфьорова (@ksenialferova) on Sep 4, 2019 at 12:16am PDT

Однак секрет стрункості актриси криється і в генах: нещодавно Ксенія опублікувала знімок з мамою Іриною і бабусею Ксенією Архипівною, які виглядають просто чудово. Цей знімок, на якому представниці знаменитої родини неймовірно один на одного схожі, актриса прокоментувала:

Три покоління!) четверте виконує роль фотографа))). Мама зазначила вчора свій день народження на сцені! На її вистави завжди аншлаг! Зал довго аплодував стоячи і дружно хором вітав маму з народженням! Бабуся пишалася, була щаслива! Ура!

© Instagram @ksenialferova
Фото на анонс: Instagram @ksenialferova