Ніяких булочок: Сергій Лазарєв розповів про раціоні харчування сина

1174

36-річний Сергій Лазарєв успішно поєднує музичну кар’єру і виховання 4,5-річного сина Микити. Співак довгий час приховував спадкоємця від преси і шанувальників, проте в 2016 році сам розсекретив хлопчика і з тих пір регулярно ділиться його фотографіями, новинами про успіхи і розповідає про нього в численних інтерв’ю. Єдине, про що Сергій воліє не поширюватися, – хто є мамою Микити.

© Instagram @lazarevsergey

Днями Лазарєв дав відверте інтерв’ю журналу StarHit і розповів багато цікавих подробиць про сина. Зокрема поділився його раціоном харчування, а також розповів про плани підготовки до школи та про успіхи Микити.

Сергій розповів про смакові звички Микити і про те, що у нього з сином в цьому плані багато спільного. Наприклад, дитина не їсть ті ж продукти, що і тато. Зоряний батько зізнався, що ретельно стежить, щоб син харчувалася правильно, адже на його думку обмін речовин закладається в дитячому віці.

© Instagram @lazarevsergey

Що стосується смакових пристрастей, звернув увагу, що син багато в чому копіює мене. Не сприймає ті ж продукти. Приміром, солодке взагалі не їсть — ні шоколад, ні цукерки, ні торти. А ось кавуни, фрукти, полуницю обожнює. Як всі діти, любить макарошки з сиром, хлібець з маслом. Але і енергії Микита витрачає багато — дуже активний і рухливий. Основу його раціону — супчики, кашки, з ранку омлет з шинкою, сиром, помідорами. Я стежу, щоб він правильно харчувався. Обмін речовин закладається в дитинстві — важливо сформувати у малюка гарні харчові звички. На вихідні приїжджає бабуся — привозить його улюблені сирники і намагається годувати булочками, завжди сперечаємося на цей рахунок. Не хочу, щоб він підсідав. У спортивного тата має бути такою ж дитина. З усіх питань фінальне рішення як батько приймаю я, – каже Сергій.

© Instagram @lazarevsergey

Лазарєв зізнається, що пишається тим, що син виріс не розпещеним і дуже скромним. За словами зоряного тата, Микита зростає комунікабельним хлопцем і завів багато друзів у дитячому садку. Сергій планує віддати його в перший клас з 7 років і вже замислюється про підготовчих заняттях, хоча і зізнається, що вважає Микиту готовим до школи вже зараз.

Син вже готовий до першого класу — читає, знає алфавіт, пише циферки, – з гордістю заявляє співак.

View this post on Instagram

A post shared by Sergey Lazarev (@lazarevsergey) on Jul 10, 2019 at 1:00am PDT

До речі, в цьому році закінчила 9-й клас улюблена племінниця Сергія, його дочка трагічно загиблого брата, Аліна. Дівчина мріє піти по стопах свого знаменитого дядька. Вона навчалася у школі моделей, а також виступала у відомому дитячому колективі «Непосиди» в якому починав кар’єру Сергій. Зараз вона мріє стати актрисою, співачкою або телеведучою, а Лазарєв підтримує племінницю і в усьому їй допомагає. Вони часто збираються всією сім’єю і Аліна відмінно ладнає з маленьким Микитою.

© Instagram @lazarevsergey

Аліна Никитку обожнює, вони справжні брат і сестра. Разом катаються на гойдалці, щось збирають, вічно граються будинку з собаками, кішкою — велика весела родина.

Фото на анонс: Instagram @lazarevsergey