Щосили каже: Нюша поділилася забавним відео з участю однорічної дочки

483

Зовсім недавно в родині співачки Нюши та її чоловіка – Ігоря Сивова – було велике свято, адже їх донька відзначила свій перший день народження. З тих пір, як 28-річна співачка та її обранець стали батьками чарівної дочки, ім’я якої вони всі ще не розкрили, шанувальники знаменитості цікавилися, коли ж вони нарешті покажуть спадкоємицю. Однак цього поки не сталося, хоч щаслива мама і опублікувала зворушливий пост в особистому блозі, в якому привітала малечу з прекрасним днем.

Нашій донечці, нашій принцесі 1 рік💫💫💫Вже цілий рік нескінченного щастя😻 Моя любов до тебе безмежна… Спасибі тобі, моя доню, що вибрала нас✨ Це самий чарівний подарунок💞

© Instagram @nyusha_nyusha

До речі, день народження донечки подружжя відзначили в Америці. Щаслива сім’я встигла побувати в Лос-Анджелесі і відвідати Гранд Каньйон, а також опублікувала знімок з донькою з Лас-Вегаса.

© Instagram @nyusha_nyusha

А тепер щаслива матуся продовжує ділитися зворушливими кадрами із спадкоємицею. Вчора у своєму особистому блозі Нюша опублікувала відео, на якому маля грає з лего, при цьому щосили намагаючись заговорити. Мама при цьому заливисто сміється, спостерігаючи за своєю донею.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Nov 19, 2019 at 10:19pm PST

Варто відзначити, що іноді Нюша все ж розкриває подробиці про донечці. Наприклад, влітку зіркова матуся з гордістю продемонструвала в особистому блозі зворушливу фотографію з підрослими донькою, яка вже стоїть і навіть намагається робити перші кроки. Також співачка розповіла, яку пісеньку найбільше любить слухати її дитина.

Наша дівчинка обожнює пісеньку «про варення» з мультфільму «Маша і Ведмідь». Доводиться вчити Машин репертуар)))

© Instagram @nyusha_nyusha

А цієї осені чоловік Нюши поділився в особистому блозі зворушливим сімейним кадром і відверто розповів про те, хто допомагає їм з донькою і як розподілені обов’язки, пов’язані з малятком.

Няня чи бабуся? Так, сьогодні у мене серйозна тема для розмови з вами.Наша принцеса, скажу відразу, і з нянею, і під цілодобовим наглядом самої чудової і креативної бабусі. Зрозуміло, що це з-за нашого з @nyusha_nyusha божевільного графіка роботи. Як організовано? Все, що стосується режиму дня, харчування, розвитку і медицини від і до складена нами. Причому, всі продукти ми самі встигаємо закуповувати. Няня вибиралася з конкретними знаннями з розвитку та догляду за немовлятами. Це відповідальна робота, оскільки в період до 3-х років дитина активно росте і розвивається. І завдання нашої няні: в першу чергу дотримуватися режиму сну, харчування і прогулянок, а також професійно використовувати різні методики навчання. Звичайно, вони всі в ігровій формі і тут велике спасибі нашій бабусі за участь саме в цьому процесі. Стільки оригінальних іграшок, що розвивають від дрібної моторики до музичного слуху, бабуся знаходить для маляти! А як у вас організоване це питання в родині? — розповів Сівов.

© Instagram @igorsivovv

Нагадаємо, Нюша і її чоловік Ігор Сівов познайомилися в 2013 році під час Універсіади в Казані, роман між ними зав’язався пізніше – 2016. У січні 2017 року Нюша оголосила про заручини, показавши шанувальникам колечко. Влітку того ж року пара зіграла весілля на Мальдівах.

© Instagram @nyusha_nyusha
Фото на анонс: Instagram @nyusha_nyusha