У світлих тонах: Анна Хилькевич показала свою кухню

1156

Анна Хилькевич зовсім недавно здійснила свою мрію про власне житло у столиці. Актриса розповіла, що тепер у її сім’ї своя трикімнатна квартира:

Ми будемо жити в тому ж житловому комплексі в районі Ходынки, де і сьогодні, просто в іншому корпусі, — ще до переїзду пояснила актриса «Рамблеру». — Навіть дві дитячі кімнати у нас будуть!

© Instagram @annakhilkevich

А сьогодні у своєму особистому блозі актриса поділилася фотографіями з кухні: вона об’єднана з вітальнею і виглядає дуже елегантно і сучасно – однакові фартух і плитка, світлі тони, незвичайна люстра над круглим столом.

Головне джерело натхнення для мене — моя сім’я. А кухня — місце, де я заряджаюся енергією. Тому що саме тут об’єднується життя всіх моїх близьких. На кухні ми проводимо весь час разом, обговорюємо справи, будуємо плани. Це головне приміщення у всьому будинку. Тому, роблячи ремонт, особливу увагу я приділяла саме її облаштування. Вийшло саме так, як я хотіла. Кухня моя — світла, легка, затишна. Тут багато повітря і все навколо радує око, надихає, приносить задоволення! – розповідає про кухню Ганна.

Анна Хилькевичcosmo.ru

До речі, зірка «Універу» і «Ялинок» розповідає, що надихнулася кухнею Марії Цигаль, побувавши у неї в гостях.

© Instagram @annakhilkevich

А дизайнер кухні в інтерв’ю розповіла, чому вони вирішили підібрати саме такий інтер’єр:

Від нас вимагалося створити максимально функціональну кухню з простим, але лаконічним дизайном, – розповідає Марія Андруша – Ганна хотіла білу меблі з гладкими глянцевими фасадами. До такої можна зробити будь-який фон, включаючи класичний, з використанням старовинних меблів. Дуже красиве, зручне і практичне рішення, а крім того, популярний світовий тренд. Так що Ганна зробила відмінний вибір! Меблі планувалося вписати в спеціальну нішу, утворену колонами і синіми молдингами. Щоб об’єднати кухню і вітальню в єдиний гармонійний простір, по верху шаф вирішили пустити карниз.

cosmo.ru
marya.ru

Актриса після ремонту з полюванням знімала відеоролики і демонструвала передплатникам інтер’єр свого нового житла. В кадрі – дитяча кімната дворічної Арианны. Дівчинка веселилася у своєму «царстві». Його окрасою є просторий сріблястий вігвам. Для зручності на підлозі в маленькому будиночку теж розкладені подушки, і знову сріблясті. Можна роздивитися іграшки, з якими грає старша дочка Анна Хилькевич: це синтезатор, велика кухня, гумовий ослик для стрибання, коляска для ляльок.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2018) on Nov 7, 2018 at 1:13pm PST

Актриса постаралася зробити дитячу кімнату дівчинки дуже позитивною і цікавою. Тому на стінах «шпаківні», а предмети інтер’єру прикрашені зірками, які, швидше за все, світяться в темряві. Показала Ганна і ліжечко старшої дочки з подушками-бортиками.

© Instagram @annakhilkevich

Нагадаємо, раніше Хилькевич також показувала іншу дитячу кімнату в квартирі їх дві. У затишній кімнаті маленької Маші варто чарівна біла люлька і ліжко-будиночок. Зазначимо, що стіни в кімнаті являють собою небо з рідкими хмарами. Виглядає ніжно і зворушливо.

А ось і довгоочікувана фото з манюнею))) вірніше з люлечкой, в якій лежить наша лялечка☺випробувана вже 2ма дітьми, ну дуже зручна як для малюка, так і для мами✨ цікаво, невже і до 3го дитини доживе?) – прокоментувала це фото зірка серіалу «Універ. Нова общага».

© Instagram @annakhilkevich

Читайте також:

  • Вагітна Анна Хилькевич показала, що буде возити в багажнику нового автомобіля
  • Сміхота: 2-річна донька Анна Хилькевич розповідає, ніж тато і мама займаються на роботі
  • Анна Хилькевич розповіла, скільки важить зараз
Фото на анонс: Instagram @annakhilkevich