Олена Пермінова поділилася ідеальною формулою поєднання білків, жирів і вуглеводів в раціоні

531

32-річна Олена Пермінова — одна з найчарівніших і популярних багатодітних матусь в соцмережах. Нагадаємо, що вона виховує трьох дітей: 9-річного Микиту, 7-річного Єгора і 5-річну Аріну, які народилися у щасливому і гармонійному союзі з бізнесменом Олександром Лебедєвим.

Елена Перминова и Александр Лебедев с детьми

Пермінова встигає вести насичене світське життя і часто з’являється на модних показах, а також бере участь у фотосесіях для глянцевих журналів. Зрозуміло, зоряна матуся тримає себе в ідеальній фізичній формі і часто ділиться з передплатниками свого особистого блогу порадами щодо правильного харчування, різними дієтами, подробицями тренувань та іншою корисною інформацією.

Елена Перминова в купальнике

Елена Перминова в купальнике

Раніше Олена розповідала, що здала спеціальний аналіз на харчові алергени і результат її не обрадував:

Я здала аналіз крові IgG4 до харчових алергенів. Аналіз виявив, що мені не можна їсти саме ті продукти, які я найбільше люблю. Наприклад: яйця, малину, мед, ківі, молоко, ікру, болгарський перець і т. д. Зараз слідкую за харчуванням, прямо цікаво, що буде, коли ці алергени підуть з крові.

Елена Перминова поделилась секретами своего рациона

А в ці вихідні Пермінова вирішила більш детально розповісти про свій раціон харчування і відповіла на найбільш цікаві та актуальні запитання шанувальників. Наприклад, розкрила ідеальну формулу білків, жирів і вуглеводів у раціоні.

Існує спец формула Міффліна Сан-Жеора (для чоловіків і для жінок різна) для підрахунку калорійності з урахуванням вашої фізичної активності. Для результату до якого прагну я, мені необхідно в день з’їдати всього 1600 ккал, 50-60 г жиру, 150 грам вуглеводів і увагу!!! 120-140 грам білків (що в 6 разів більше від того що я звикла їсти раніше), — розповіла вона.

Тепер, за словами Олени, вона всюди носить із собою ваги, щоб зважувати порції. Також Олена відповіла на важливий для багатьох питання, чим перекусити перед сном, якщо не можеш заснути голодною. Вона радить щось білкове — наприклад, курячу грудку або пару варених яєчних білків з огірком. Однак попереджає, що раціон варто переглянути, якщо до вечора відчуваєш голод.

Читайте також:Разом веселіше: Віра Брежнєва і Олена Пермінова показали вправи для красивої фігури

Поділилася знаменитість і своїм списком продуктів, що містять вуглеводи. До нього увійшли:

Гречка, вівсянка, рис, гречаний хліб без глютену, дріжджів і цукру, макарони твердих сортів, фрукти.

Елена Перминова поделилась секретами своего рациона

Елена Перминова поделилась секретами своего рациона

Ще Олена пояснила, чому не п’є протеїнові коктейлі, щоб добрати норму білка, і для чого приймає амінокислоти.

Я добираю свою норму білка з продуктів, моє харчування збалансоване і я не потребую в додатковому прийомі протеїну. Краще звичайної їжі немає нічого. Але під час тренувань я п’ю Бца (амінокислоти). Вони в принципі міститися в продуктах, але в дуже малій кількості. Тренується осіб ( ми говоримо про регулярному силовому тренінгу) потребує більше в амінокислотах. Вони допомагають організму, відіграють роль у відновленні після силових тренувань.

А також показала рецепт корисного і поживного сніданку з меню, створеного спеціально для неї.

Яєчня зі шпинатом

2 яйця, 100 г шпинату, 20 г цибулі, 50 г грибів, будь-які овочі і шматок бездріжджового або цільнозернового хліба.

Читайте також:

  • Олена Пермінова мріє народити четверту дитину
  • Як близнята: Віра Брежнєва і Олена Пермінова влаштували фотосесію на пляжі
  • «Прекрасне почуття голоду!»: Анна Сєдокова розповіла про свою нову дієті
Всі фото: особистий блог зірки