Особливості чоловічого відпочинку: Олексій Чадов з сином показали свою улюблену гру

608

38-річний Олексій Чадов весь вільний від зйомок час намагається проводити з 5-річним сином Федором. Хлопчик народився в шлюбі Чадова з актрисою Агнією Дітковскіте. Незважаючи на те, що пара не зуміла зберегти сім’ю, вони залишилися друзями і разом виховують спадкоємця.

© Instagram @alexeychadovofficial

Відомо, що Олексій намагається виховати з сина справжнього чоловіка. У минулому році він віддав Федора займатися боротьбою. Школа, яку вибрав для сина Чадов, одночасно й дитячий центр для виховання майбутніх чоловіків. Тренування починаються з 2 років і, крім відмінною спортивної підготовки і дисципліни, малюків вчать правильно комунікувати з навколишнім світом.

Хлопчик багато часу проводить в компанії свого дядька, старшого брата Олексія, Андрія Чадова. Дружною чоловічою компанією вони люблять вибиратися на природу, щоб сходити в похід, порибалити, позбирати гриби або покататися на лижах.

© Instagram @alexeychadovofficial

До речі, цього літа Олексій разом з сином насолоджувалися відпочинком в Греції і актор з радістю ділився яскравими відпускними кадрами.

Детальніше:Два капітана: Олексій Чадов відпочиває на яхті разом з підрослим сином

А от з серпня в особистому блозі актора не з’явилося жодної фотографії з сином, так як він був у довгій кіноекспедиції в горах Абхазії. Зате зараз Олексій вже вдома і з задоволенням проводить час з спадкоємцем. І, звісно, розваги у них – чоловічі і дуже азартні.

Днями Чадов поділився забавним кадром з підрослим Федьком. Вони зіграли в настільний футбол і Олексій зізнався, що Федя обіграв його з розгромним рахунком 10:4.

© Instagram @alexeychadovofficial

Шанувальники прийшли в захват і залишають компліменти улюбленому акторові та його сина, а також відзначають, що хлопчик дуже підріс за останній час і став ще більше схожий на зоряного тата.

Ну які красені! Чадови!!!

Татів син росте))) знає толк в чоловічих розвагах

Дуже підріс Феденька) викапаний тато! Всіх благ вам, Чадови!!!

До речі, навесні цього року Олексій зізнався, що мріє про те, щоб син пішов по його стопах і для цього планує розвивати в ньому акторські здібності.

Мені здається, акторські здібності корисно розвивати в собі будь-якій людині, навіть якщо він потім не планує зніматися в кіно. Все життя — гра і люди в ній актори, це потрібно розуміти. Люди з акторською освітою швидше добиваються своєї мети, їм легше підкорити серця людей навколо, – розповів зоряний батько, додавши, що Федір можливо буде вчитися в одній з акторських шкіл.

Чадов впевнений, що головна запорука майбутнього успіху – гармонійний розвиток особистості дитини і акторська майстерність грає в цьому не останню роль.

Читайте також:Роби, як я: Олексій Чадов виховує сина своїм прикладом

До речі, шанувальники знають і про ще одному чоловічому захоплення Федора. Хлопчик обожнює машинки.

Пристрасть до машин у нього з самого раннього віку. Він вже два з половиною роки знав усі марки, назви і моделі автомобілів, навіть старовинних, які давно вже не випускаються. Мою книгу з найвідомішими автомобілями світу він буквально залистал до дірок, – з посмішкою говорить Олексій.

© Instagram @alexeychadovofficial
Фото на анонс: Instagram @alexeychadovofficial