Ось це свято! Олексій Ягудін і Тетяна Тотьмяніна показали фото і відео з дня народження дочки Лізи

1116

Відомі фігуристи Олексій Ягудін і Тетяна Тотьмяніна разом вже більше 10 років. В офіційний шлюб спортсмени вступили в 2016 році і виховують двох дочок, Єлизавету і Мішель. Зіркові батьки не приховують своїх принцес від шанувальників і журналістів і з радістю діляться сімейними кадрами в особистих блогах. Вони ніжно кличуть своїх спадкоємців «ягудинками» та з гордістю розповідають про їхні успіхи.

Осінь для дружного сімейства Ягудиных багата на святкові дати. На початку жовтня відсвяткувала 4-й день народження молодша дочка екс-спортсменів Мішель. Зіркові батьки підготували для неї свято справжньої принцеси у рожевих тонах. Торт та оформлення свята були в стилі Попелюшки — по всій видимості, улюбленої казкової принцеси маленької іменинниці. В подарунок Мішель отримала автомобіль, ляльок та багато квітів і кульок.

© Instagram @alexei.yagudin

А 2 листопада було свято у зіркової мами Тетяни Тотьмяніної. Олексій з доньками зворушливо привітали її з 38-м днем народження: надули кульки, замовили смачний торт, а ще дуже зворушливо повісили сімейні фотографії у формі сердечка.

Детальніше:Торт-пеньок і картонне серце: як Олексій Ягудін з доньками привітали Тетяну Тотьмянину з днем народження

А сьогодні 10 років виповнилося старшої дочки Олексія і Тетяни Єлизаветі. Батьки підготували для доньки веселе свято з традиційними кулями та безліччю подарунків.

Сьогодні нашій Лізі 10 років! Вже наречена!) Всі привітання сказала їй особисто! Ох, а скільки ж було здивування, відкривши очі вранці і побачити таааакое кількість куль!!!!!! Вони були всюди! На підлозі, стелі, стояли, лежали, літали… я сама люблю кулі і не уявляю день народження без такого важливого аксесуара! А що головне для мами? Правильно, щоб дитина був щасливий, особливо в такий важливий день!) — написала в особистому блозі зіркова матуся і поділилася відео, на якому відображено ранок чарівною іменинниці.

View this post on Instagram

A post shared by Тетяна Тотьмяніна (@tatianatotmyanina) on Nov 20, 2019 at 12:22am PST

А тато іменинниці показав у соцмережах забавний ролик, де вся сім’я веселиться, катаючись на дерев’яних кониках.

Днюха/ювілей @elizaveta.yagudina2009 в розпалі! УРААААААААА!!!!!!!!! — написав він.

View this post on Instagram

A post shared by Tony Yagudin (@alexei.yagudin) on Nov 20, 2019 at 3:20am PST

Захоплені шанувальники вітають Лізу з днем народження і залишають всій родині добрі побажання і компліменти.

З Днем народження Лізу! Нехай завжди відчуває себе щасливою! З такою чудовою родиною – це не складно)))

Як у вас весело та Мішель сама запальна)))) Лізочку з днем народження!

Класні батьки — класні діти. Так завжди. З Днем народження! Нехай збуваються мрії!

© Instagram @tatianatotmyanina

До речі, трохи пізніше Тетяна показала модну святкове плаття Лізи в стилі поп-арт.

© Instagram @tatianatotmyanina

Все-таки вони дівчатка, їм потрібно давати залишатися принцесами. Ліза багато вчиться, не те щоб у нас все строго: «Поки не зробиш уроки, нічого не буде», але приблизно в цьому форматі. Краще швидко виконай все, що задали, а потім вже йди бесись і так далі. Ліза два з половиною роки провчилася у Франції і знає мову, зараз вивчає англійську. Вона ходить на уроки спортивної акробатики і недавно почала займатися на фортепіано. Плюс в житті обох дочок існує фізкультура? — розповів Олексій у недавньому інтерв’ю журналу «Антена». — Мішель три рази в тиждень відвідує развивашки — курси молодого бійця і займається класичним балетом в Школі Ілзе Лієпа.

Фото на анонс: Instagram @tatianatotmyanina