Осінь золота: Ганна Банщикова поділилася відео з участю 2-річної доньки

1653

44-річна Ганна Банщикова — талановита і затребувана актриса, крім того, вона ще й одна з найчарівніших багатодітних мам нашого кіно. У шлюбі з юристом Всеволодом Шахановым вона ростить трьох дітей — 11-річного Михайла, 10-річного Олександра та 2-річну Марію. Знаменитість не приховує свою сім’ю, але фотографіями дітей ділиться в особистому блозі дозовано. Особливо рідко з’являлися фотографії її молодшої спадкоємиці Марійці. Однак, останнім часом зіркова матуся скасувала режим секретності і все частіше, з гордістю демонструє кадри з донькою.

БанщиковФото: Instagram @banshikova_anna

Наприклад, у травні цього року актриса спровокувала бурхливі обговорення передплатників її блогу про те, що Маша зростає копією своєї знаменитої мами. В одному з недавніх інтерв’ю Ганна відверто розповіла про Марійці і поділилася цікавою сімейною історією. Виявляється, коли донька була помолодше, вона дуже любила дивитися на знамениту маму по телевізору і навіть цілувала екран. Зараз Маша підросла і більше так не робить. Банщикова зізналася, що у дитини вже видно непогані артистичні задатки. Але найцікавіше те, що, незважаючи на неймовірну зовнішню схожість, Банщикова і її донька зовсім різні за характером. Актрисі завжди була притаманна сором’язливість, а її спадкоємиця зростає надзвичайно активною і товариською.

View this post on Instagram

A post shared by Ганна Банщикова (@banshikova_anna) on Jun 18, 2019 at 11:49am PDT

У ці вихідні знаменитість вирішила провести час з Машенькою і вони разом відправилися на прогулянку в парк, щоб насолодитися неймовірними барвами осені. Крім того, мама з донькою з задоволенням влаштували собі імпровізований листопад і зняли це на відео, яким актриса поділилася в особистому блозі.

View this post on Instagram

A post shared by Ганна Банщикова (@banshikova_anna) on Oct 5, 2019 at 3:05am PDT

Осінь! — підписала відео Ганна.

БанщиковаФото: Instagram @banshikova_anna

Захоплені шанувальники дякують улюблену актрису за те, що ділиться теплими родинними моментами і залишають їй щирі компліменти.

Божественно, стільки тепла, щирості і справжніх емоцій в одному відео) ви чудова мама))) спасибі, що ділитесь!

Такі красиві і щасливі) доня – краса!

Мама молодець) вміє по-дитячому радіти простим речам)

Анна БанщиковаФото: Instagram @banshikova_anna

До речі, раніше Банщикова зізналася, що вона дуже тривожна мама. Або, іншими словами, мама-контролер — і нічого не може з цим вдіяти. Їй складно надати дітям повну свободу, хоча, на її думку, це необхідно, щоб вони виросли самостійними людьми. Ганна каже, що працює над собою і намагається, щоб рішення в родині приймалися спільно, з урахуванням думок всіх дітей.

Також актриса розповіла, що не є прихильницею раннього розвитку дітей і не хоче перевантажувати спадкоємців нескінченними гуртками та розвиваючими заняттями.

Ми ж з вами якось навчилися розмовляти без «Абетки для немовлят», нормально закінчили школу, отримали хорошу освіту, — пояснила Анна. — Чому всі вважають, що сучасні діти не можуть мати все теж саме без графіка «ні секунди без діла»?! Адже людині, щоб про себе хоч щось зрозуміти, треба вільний час. Між боксом, японським і хокеєм дуже важко просто подумати, чим хочеш займатися в житті, що в тебе виходить, а що ні. З цим усім теж потрібно боротися, і не нашим бідним дітям, а батькам. Придушувати в собі бажання вкласти в них все найпрекрасніше, за нашим, батьківським, мірками

Читайте також:

  • Сонце, море і особистий пляж: Ганна Банщикова показала відеозвіт з відпустки на Мальдівах
  • 2-річна донька Ганни Банщиковой зростає копією мами
  • Без дієт і уколов: Ганна Банщикова розповіла, як зберігає молодість
Фото на анонс: Instagram @banchikova_anna