«Отже, вона звалася Тетяною…»: Альона Хмельницька показала, як виглядала в 14 років

550

На початку року Альона Хмельницька зазначила 48-річчя. У актриси є дві доньки від екс-чоловіка Тиграна Кеосаяна — 24-річна Олександра і 8-річна Ксенія. У своєму особистому блозі артистка часто ділиться кадрами з обома спадкоємицями і іноді публікує кадри «з минулого»

Так, учора Олена вирішила показати шанувальникам, як виглядала, коли була молодшою своєї старшої дочки. Вона опублікувала фото з проб на роль Тетяни Ларіної в картині за знаменитим твором Олександра Сергійовича Пушкіна «Євгеній Онєгін».

© Instagram @alxmel

То чи 14, чи 15 років … проби 🎬. «Онєгін, я тоді молодший,Я краще, здається, була,І я любила вас… Але що ж,Що у вашому серці я знайшла,Яку відповідь? Одну суворість!…Не правда ль вам була не новостьСмиренной дівчинки любов?І нині – Боже! – холоне кров,Як тільки згадаю погляд холодныйИ цю проповідь.Але вас я не звинувачую:В той страшний годину ви вчинили благородно.Ви були праві переді мною…» #онєгін #пушкін #проби#взглядизнутри#какжальчтонебылокино#мосфільм, — написала актриса, цитуючи класика.

© Instagram @alxmel

Шанувальники зазначили в коментарях нев’янучу красу Хмельницької:

Такий ніжний погляд!❤️❤️❤️

Зовсім не змінилися!

Приголомшливо чарівно красива 💐

Яка посмішка! Просто чудова! 💜💕💞😍

© Instagram @alxmel

До речі, нещодавно Альона Хмелницкая поскаржилася на відсутність ролей у своїй кар’єрі останнім часом, але запевнила, що намагається не сумувати:

Ви мене часто запитуєте, як мені вдається бути завжди в прекрасному настрої? Ось бачите, далеко не завжди. Я не схильна до депресій, але з’явилася пауза в роботі… Зізнаюся вам, що відпочивати і займатися собою, в загальному використовувати цей час з користю для себе я не вмію. Але я не скаржуся і не ремствую … Просто страшно набридло чекати, що покличуть, — зізналася Олена.

А в якій ролі ви хотіли б побачити Олену Хмельницьку? Нам здається, що ця проба юної актриси напевно попалася режисерові Володимиру Попкову перед зйомками всіма улюбленого міні-серіалу «Серця трьох».

Алена Хмельницкая© Instagram @alxmel, ТВЦ

Читайте також:

  • Дві кучерики: Альона Хмельницька показала кадри із зворушливою фотосесії дочок
  • Альона Хмельницька розповіла, як дочки взяли її нового обранця і його сина
  • Як балерина: 48-річна Альона Хмельницька захопила шанувальників своєї розтяжкою
Фото на анонс: Instagram @alxmel