Перепробувала всі дієти: Анна Снаткіна поділилася своїм раціоном і секретами стрункості

987

36-річна Ганна Снаткіна і 44-річний Віктор Васильєв – одна з найкрасивіших і укритті пар вітчизняного кіно. Вони одружилися восени 2012 року, і весілля пройшло в умовах найсуворішої секретності, а в квітні 2013 у них народилася довгоочікувана донька Вероніка, яку зіркові батьки приховували багато років і не ділилися її фотографіями в публічному просторі. Спадкоємицю вони вперше розсекретили лише навесні цього року.

Детальніше:Перша фотосесія: Анна Снаткіна і Віктор Васильєв знялися на обкладинку журналу з донькою

Анна Снаткина с дочкой© Instagram @tatyanamixalkova

Днями актриса дала інтерв’ю журналу StarHit і поділилася своїми секретами краси. Ганна розкрила свій щоденний ритуал здоров’я і розповіла про харчування. Крім того, Снаткіна відкрила секрет гармонійних відносин з чоловіком.

Відомо, що в юності Ганна серйозно займалася художньою гімнастикою і ця спортивна дисципліна досі допомагає їй залишатися стрункою.

За словами знаменитості, вона веде здоровий спосіб життя і, незважаючи на щільний робочий графік, намагається щодня виконувати певні вправи. Також вона зізналася, що мріє прийдешньої взимку спробувати моржування.

Вранці обов’язково обливаюся холодною водою, це дуже корисно. Відразу всі внутрішні процеси активізуються і отримуєш заряд бадьорості. Намагаюся кожен день бігати по п’ять кілометрів до річки, в якій купаюся в теплу пору, і назад. Крім того, в будинку є бігова доріжка. Взагалі, в майбутньому хотіла б спробувати моржування. Якщо все складеться, то в новому році окунусь в ополонку, – говорить актриса.

© Instagram @snatkina_anna

Анна відзначає, що на дієтах зараз не сидить, але в їжі все ж доводиться себе обмежувати.

Тільки здорова їжа. Але у свята, наприклад в Новий рік, можу розслабитися і з’їсти кілька ложок салату, фрукти і навіть шматок торта. Ну і на день народження — він у мене 13 липня — всією сім’єю смажимо шашлики.

© Instagram @snatkina_anna

Раніше знаменитість розповідала, що перепробувала безліч дієт, але в підсумку вирішила не займатися самодіяльністю і вирушила до дієтолога, щоб вибудувати свою систему правильного харчування. В ній немає місця фастфуду, чіпсів, консервів, копченостям, ковбас, солодким газировкам. Виключаються також смажені на олії м’ясо або риба. Крім того, Ганна закликає не забувати пити воду: сама вона обов’язково п’є 3 літри в день.

Актриса виступає за природну красу. Вона зізнається, що не використовує ін’єкції ботокса і ніколи не мріяла що-небудь собі збільшити. З усіх косметичних процедур Анна віддає перевагу регулярні маски для особи і впевнена в тому, що старіти треба красиво і природно.

© Instagram @snatkina_anna

До речі, зовсім недавно Анна разом з чоловіком відзначили «мідну» весілля – 7 років в шлюбі. Снаткіна зворушливо привітала чоловіка з святковою датою і поділилася чудесним весільним знімком в особистому блозі.

Ми за рівноправність. Повага між чоловіком і дружиною так само важливо, як взаєморозуміння і дружба. У нас немає такого, що один найголовніше іншого. Якщо Вітя на зйомках, то я залишаюся з донькою і прикриваю весь побут, і навпаки. Всі проблеми вирішуємо спільно: сідаємо за стіл і розмовляємо. Ми ніколи не кричимо, – запевняє Снаткіна. – Знаєте, міцний шлюб — прекрасна, але складна робота. Треба постійно вчитися, отримувати уроки і не повторювати помилок.

© Instagram @snatkina_anna
Фото на анонс: Instagram @snatkina_anna