Перша виїздка: 2-річна донька Тетяни Волосожар і Максима Транькова зайнялася кінним спортом

1198

33-річна Тетяна Волосожар і 35-річний Максим Траньков одружилися влітку 2015 року. Їх познайомив і зв’язало фігурне катання. Зіркова пара 6 років виступала на світових змаганнях і двічі завоювала Олімпійське золото. У лютому 2017 року вони вперше стали батьками дочки, яку назвали Анжелікою. А в 2018 році титуловані спортсмени оголосили про завершення професійної кар’єри.

Татьяна Волосожар и Максим Траньков отметили годовщину свадьбы© Instagram@fire_bird

Максим та Тетяна не приховують свою дочку і часто діляться сімейними кадрами та новинами про неї. Відомо, що 2-річна Анжеліка вже стала на ковзани.

Не питайте чому Анжеліка на льоду в 2 роки, ми з Максом проти, але бажання Ликусика для нас закон, — зізналася зіркова матуся в особистому блозі.

© Instagram @fire_bird

Також відомо, що Анжеліка займається плаванням практично з пелюшок і вже відмінно тримається на воді. На канікулах дівчинка плаває під наглядом тата, а також регулярно відвідує спеціальні тренування.

© Instagram @fire_bird

А днями екс-спортсменка розповіла про ще одному спортивному захоплення доньки і показала її перше тренування з кінного спорту.

Анжеликина слабкість — Конячки🐎 Сьогодні у неї була перша виїздка і звичайно радості не було меж!!! Генетика мабуть бере своє, — з гордістю підписала кадри Тетяна.

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Tatiana Volosozhar (@fire_bird) on Jul 19, 2019 at 4:57am PDT

Шанувальники захоплюються сміливістю маленької Анжеліки і відзначають, що вона дуже підросла за останній час. Вони також залишають добрі побажання зоряним батькам і бажають успіхів чарівною наїзниці:

Ого!!! вже на конячці? Яка доросла і серйозна) Анжеліка — просто краса!

Смілива дівчинка! Успіхів їй у всіх починаннях!

Тетяна і Максим — ми вас любимо! Всіх благ вашої сім’ї і всього самого доброго Анжеліці!

До речі, дідусь Анжеліки, батько Максима, Леонід Траньков — відомий радянський спортсмен і майстер спорту з кінного спорту, тому шанувальники впевнені, що саме його гени зараз дають про себе знати.

В одному з торішніх спільних інтерв’ю Тетяна і Максим розповіли, що Анжеліка росте дуже спортивної дівчинкою і незважаючи на юний вік, з задоволенням пробує різні види спорту.

У Анжеліки бойової і наполегливий характер, вона дуже цілеспрямована — поки свого не доб’ється, не відступить, і рухається багато — на місці не сидить, як дзига. У дитини є спортивний стрижень, — з гордістю розповів Максим.

© Instagram @fire_bird
Фото на анонс: Instagram @fire_bird, @xam_trankov