Розсекретила: Наталя Бардо вперше показала 3-річного сина

1534

Більшість вітчизняних знаменитостей воліє приховувати своїх спадкоємців від сторонніх очей і рідко публікує знімки з малюками у свої блогах. У їх числі — 31-річна актриса Наталя Бардо, зірка серіалу «Ульотний екіпаж». Артистка стала мамою 31 травня 2016 року. Своєму коханому, режисера Марюса Вайсберга, вона подарувала сина Еріка.

І протягом трьох років знаменитість не показувала шанувальникам хлопчика. Проте вчора вона вирішила зробити численним читачам свого блогу справжній подарунок і опублікувала довгоочікуване фото з сином. Правда, личка Еріка на ньому не видно.

© Instagram @bardonata

«Tenderness✨ #мамавделеСамое найкраще, що можна дати дитині, — це свою любов❤️Як ви називаєте своїх дітей, молодших братів, сестер?» –звернулася до своїм фоловерам Наталія.

Ніжний знімок дуже вразив шанувальників Бардо, які поспішили залишити теплі слова під її фотогарфией. Варто відзначити, що в числі передплатників мікроблогу знайшлися і ті, хто взагалі не знав, що у Неї є син.

Не знала, що у вас малюк є. Здоров’я вам, діти це саме величезне щастя.💕

Ого, та ви матуся! Не знала!! Яке щастя!! Синку чарівний!

© Instagram @bardonata

До речі, судячи з фотографій у блозі Бардо, вона зараз відпочиває в Іспанії не тільки з сином, але і з друзями — Павлом Прилучным і його дружиною Агатою Муценієце. Загальний знімок артистка також виклала кілька днів тому в одній із соціальних мереж, супроводивши його милим коментарем:

Якщо прикласти це фото до закордонного паспорта, то ваш відпустку прийде швидше, обіцяю😝🤗А так, на фото щасливі руссо туристо і просто люди з крутим почуттям гумору і нескінченною енергією😎

© Instagram @bardonata
Фото на анонс: особистий блог зірки.