Перший портрет з малюком: Оскар Кучера розкрив імя 4-місячного сина

720

Оскар Кучера успішно поєднує кар’єру телеведучого, актора і шоумена з вихованням тепер уже п’ятьох дітей. 9 липня він та його дружина Юлія знову стали батьками сина, ім’я якого не називали. Нагадаємо, що в першому шлюбі з психологом Майєю Маркової на світ з’явився первісток Кучери, син Олександр (15). Нинішня дружина Оскара Юлія подарувала йому синів Олександра, Данила і дочка Алісію.

© Instagram @juliakuchera

У своєму особистому блозі Оскар Кучера часто публікує сімейні фотографії з дітьми, а от обличчя молодшого сина поки що приховує. На цей раз він показав новий сімейний портрет з дружиною і малюком, якого щасливі батьки назвали Марком.

Знайомтеся, Марк Кучера 👪, – підписав він фото.

© Instagram @juliakuchera

Передплатники оцінили дуже гарну сімейну фотографію, знову почали вітати Оскара з народженням сина і відзначили, як малюк підріс:

Якби всі чоловіки любили, поважали і цінували жінок, то дуууже багато сімей не розпалися.Ви дуже хороший чоловік і чоловік)Щастя вашій родині)

Які ви молодці👏 від душі вітаю. Фото🔥🔥🔥

Який вже великий! Мужичок!

Яке красиве ім’я 👍🏻 Вітаємо від душі! Нехай росте здоровеньким хлопчиком 😍

© Instagram @oskarkuchera, @juliakuchera

Нагадаємо, що малюк з’явився на світ у США. Юлія Кучера почувалася чудово, тому пара вирішила, що можна поєднати літні канікули для дітей з пологами. Поява маляти на світло пройшло без ускладнень.

Спочатку це була наша спільна ідея. Причина такого вибору – літо і канікули у інших дітей, які навчаються в школі. І головний посил був у тому, що їм теж потрібно відпочивати. А якщо б ми народжували в Москві в кінці червня або на початку липня, то це означає, що за місяць, а то й за два нікуди з міста їхати не можна, бо термін вже пристойний. Після народження те ж саме — як мінімум місяць ми повинні перебувати в Москві, і ні про який відпочинок і зміну клімату мови бути не може, – ділився Оскар. – Тому ми прийняли рішення обрати ту країну, де процес пологів буде на високому медичному рівні, а поруч буде море і приємна тепла погода».

© Instagram @oskarkuchera

Зоряний батько зізнався, що вперше був присутній на пологах дружини і був приємно здивований, наскільки все чітко і професійно організовано. Проте хвилювання за дружину переважило всі інші емоції.

Я страшенно нервував, і єдине, що пам’ятаю, як періодично ловив себе на думці: навіщо я ходжу туди-сюди по порівняно невеликій кімнаті, в якій і так достатньо народу? — розповів Кучера.

Читайте також:

  • Дружина Оскара Кучери поділилася зворушливим знімком з новонародженим сином з клініки
  • Дива творяться: Оскар Кучера розповів про перші дні з малюком після виписки з клініки
  • Батько-молодець: Оскар Кучера влаштував дружині сюрприз на честь 1-го місяця з дня народження сина
Фото на анонс: Instagram @oskarkuchera