Погляд не змінився: Ольга Серябкіна поділилася своєю дитячою фотографією

1315

34-річна Ольга Серябкіна — популярна і затребувана співачка, за якою стежать мільйони шанувальників. Найчастіше ділиться артистка у своєму особистому блозі фотографіями і відео зі зйомок і концертів, однак вчора вона вирішила порадувати своїх шанувальників дитячим архівних фото.

Instagram @serebro_official

Читачі особистого блогу співачки залишилися в захваті від милого кадру, а багато відзначили «фірмовий» погляд Серябкиной:

Цей погляд, ти не змінилася 😂😍

Ці губи, і очі дізнаюся з тисячі 🥰🥰🥰

Гарна така 💜

Нагадаємо, що в дитинстві Ольга захоплювалася бальними танцями, а в більш старшому віці дівчина почала брати участь у різноманітних танцювальних конкурсах, займаючи призові місця. Ольга навіть була кандидатом у майстри спорту.

View this post on Instagram

A post shared by MOLLY | Ольга Серябкіна (@serebro_official) on Mar 31, 2018 at 1:25am PDT

Оскільки батьки наполягали на освіту в іншій сфері, не пов’язаній з шоу-бізнесом, Ольга закінчила інститут і отримала диплом перекладача з німецької та англійської мови. Однак вже в 20 років Серябкіна почала будувати кар’єру співачки: дівчині дуже пощастило з тим, що вона познайомилася з учасницею групи «SEREBRO» Оленою Темниковой. Серябкіна не тільки співала, а й писала пісні для групи, які ставали хітами.

Instagram @serebro_official

Олена Темнікова також продовжує кар’єру, проте вона – не тільки популярна співачка, але і щаслива дружина і мама 4-річної Сашеньки. Олена – на радість шанувальникам – регулярно викладає фотографії і відео з її участю в свій блог і навіть завела окрему сторінку для улюбленої дочки, на яку підписано вже більше 80 тисяч чоловік. Саша росте дуже творчої дівчинкою: вона сама пише пісні і вірші, чим неймовірно радує своїх батьків і шанувальників зоряної мами.

View this post on Instagram

A post shared by Olena Temnikova ・ Темнікова (@lenatemnikovaofficial) on Jul 14, 2019 at 10:53am PDT

Зараз Ольга почала сольну кар’єру, правда, під новим псевдонімом — MOLLY.

Читайте також:

  • Грецькі канікули: Олена Темнікова з донькою
  • Олена Темнікова розповіла, як прийшла у форму після пологів
  • Олена Темнікова здійснила мрію дочки в її день народження
Фото на анонс: Instagram @serebro_official