Подарунок від дідуся: Лєра Кудрявцева показала надувний будиночок дочки

1499

Телеведуча Лєра Кудрявцева та її чоловік, хокеїст Ігор Макаров, зовсім недавно відзначили річницю – 6 років у шлюбі стали батьками 13 серпня минулого року. Все це час вони намагалися не виставляти фотографії дочки Марійки у свої особисті блоги. Однак іноді щасливі батьки не могли втриматися, чим дуже радували численних шанувальників.

Так, зовсім недавно Лера виклала фотографії малятка, не приховуючи її личко стікерами і кумедними картинками, чим викликала суперечки в коментарях – на кого схожа Маша.

Моя❤️ Нехай всі діти на планеті будуть щасливі 🙏🏽, – підписала кадр зіркова мама.

Дочка Леры Кудрявцевой и Игоря Макарова© Instagram @leratv
Дочка Леры Кудрявцевой и Игоря Макарова© Instagram @leratv

А вчора у себе на сторінці любляча матуся показала, який гарний і великий дитячий будиночок подарував Маші її дідусь. Вважаємо, радості маленької принцеси не буде межі. Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 12, 2019 at 5:48am PDT

Однак не тільки у Маші є свій власний будиночок. У дочки співачки Жасмін, Маргарити, також є своє особисте місце: там вона не тільки грає, але і займається своїми справами, адже дівчинка росте дуже розумною і відповідальною:

©Instagram @jasmin

Дружина модельєра Валентина ЮдашкінаМарина – минулого літа теж подарувала своїм онукам, Анатолію і Аркадію, будиночок на дереві!

© Instagram @marinayudashkina

А ось діти Максима Галкіна і Алли ПугачовоїГаррі і Ліза – і зовсім можуть грати в піратів на своєму власному кораблі!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on May 28, 2019 at 1:49am PDT

Нагадаємо, для Ігоря Макарова маленька Маша – перша дитина, а от у Кудрявцевої є ще 28-річний син Жан від першого шлюбу з музикантом Сергієм Ленюком. Примітно, що Лера старше свого нинішнього чоловіка на 16 років, але вона переконана, що у такого союзу є безліч плюсів:

Розповім всі принади різниці у віці. Не ревную, не истерю, мовчки змиваю засохлу зубну пасту в раковині. На питання «а можна піду потусити?» з радістю кажу «можна», передбачаючи як одна раскинусь на ліжку в позі зірочки з улюбленим серіалом. Якби мені було 20 років ми розлучилися б, напевно, через пару місяців. А тут причепитися ні до чого. Свобода 🗽

© Instagram @leratv

Читайте також:

  • Перший політ: Лера Кудрявцева та Ігор Макаров взяли 8-місячну доньку на відпочинок
  • Закохані і щасливі: Ігор Макаров опублікував рідкісне фото з Лерою Кудрявцевою
  • Лєра Кудрявцева зізналася, як називає доньку вдома
Фото на анонс: Instagram @leratv