Як сестри: Чулпан Хаматова показала старшу дочку

700

Відпустку творить дива! Турботи про непрості будні залишилися в мегаполісі, хочеться насолоджуватися життям… Припустимо, що саме так зараз почуває себе затребувана актриса і популярний громадський діяч Чулпан Хаматова. Артистка відпочиває разом з родиною. І, швидше за все, в Латвії, де раніше побудувала будинок для своїх домочадців.

Там дуже красиво, навколо озера і ліси. Гриби, чорниці, олені приходять, бродять лисиці. Така справжня село, там сповідається філософія, що люди повинні бути підпорядковані природі, а не природа людям. Для мене це справжнє місце сили, – розповідала Чулпан Хаматова в одному з інтерв’ю.

Артистка поділилася рідкісним кадром – зі старшою дочкою. Фото вийшло неймовірно теплим. Особи мами і доньки освітлює сонце, відтінок якого повторюється в їх образах. Дівчина неймовірно схожа на матір: ті самі брови, розріз очей, форму губ. І погляд!

© Instagram @chulpanofficial

Читайте також:Разом з донькою: Чулпан Хаматова поділилася рідкісним сімейним кадром

Це відзначили і передплатники актриси:

Серйозна не по літах.

Правда, як сестри

Чулпан, Аріша так на тебе схожа, зовсім доросла дівчина!

Дуже красиві

Яке цікаве личко! Розумне, характерне.

© Instagram @chulpanofficial

Аріна мудра, зібрана, у неї голова працює дуже добре, – говорить про старшій доньці Чулпан. – Взагалі, найстрашніше для батьків — це коли діти починають йти з дому і приймати самостійні рішення. Я розумію, звичайно, що дитина сама повинна знайти свою дорогу. Але мені, як мамі, хочеться скрізь підстелити соломки, уберегти, надіти шапку, підігріти морозиво. Але я себе в цьому стримую. Розумію, що ця моя нібито турбота робиться виключно для моїх власних комфорту і спокою, а для розвитку особистості дитини це згубно. Так, набагато складніше сказати: окей, давай пливи.

Нагадаємо, Чулпан Хаматова займається вихованням трьох чарівних дочок: крім 17-річної Орисі, в сім’ї росте 16-річна Ася. Дівчатка народилися в першому шлюбі знаменитості з актором Іваном Волковим. Є і молодша дочка – 9-річна Ія (від другого шлюбу з режисером Олександром Шийному).

© Instagram @chulpanofficial

Читайте також:Чулпан Хаматова розповіла, чим захоплюються три її доньки

До речі, у відпустці Чулпан Хаматова і показала фото з Ией. Актриса продемонструвала на ньому… зоряні веснянки. Мамам на замітку ця креативна ідея: треба взяти дрібні зірочки з блискучого паперу, злегка змочити їх і притиснути до шкіри обличчя. Вийде ось така краса!

В канікули можна все! – прокоментувала знімок Хаматова.

© Instagram @chulpanofficial

Чекаємо фото Чулпан Хаматової з середньою дочкою!

Фото на анонс: Instagram @chulpanofficial