Подорож по життю за лаштунками: дочка Сергія Безрукова провела екскурсію для мами

760

46-річний Сергій Безруков – зірка кіно і театру, крім того він успішний співак і музикант, а також художній керівник Московського губернського драматичного театру. Але головна роль у його житті – це, звичайно, роль турботливого і ніжного батька. Навесні 2016 року він одружився на режисера Анна Матісон, яка подарувала йому двох дітей, чарівну Машу (3) і довгоочікуваного сина Степана, якого в кінці листопада виповниться рік.

© Instagram @s_bezrukov

Дочка актора, 3-річна Маша, росте справжньою красунею і хорошою хазяєчкою. Вона вже вміє готувати печення, з радістю допомагає мамі з домашніми справами, а взимку спекла до татову приїзду з гастролей справжній торт. Її фотографії регулярно з’являються в особистому блозі Сергія і набирають безліч лайків і компліментів. Крім того, Маша дуже любить читати і ходити разом з татом до нього на роботу. За словами Сергія, донька вже вивчила весь дитячий репертуар Губернського театру.

Будь-який час з Машею — улюблене. Похід в зоопарк або щоденне купання — все це приносить радість, тут і говорити нема чого, я не з тих, хто ухиляється від повсякденних занять, навпаки, кайфую, що можу сам заколочки приколоти або спати укласти, — з посмішкою розповідав раніше в інтерв’ю Безруков про дочку.

© Instagram @s_bezrukov

Нещодавно Безруков поділився чудовими портретами Маші і розповів, що навіть коли він на гастролях, Машенька проводить час в театрі і в неї вже з’явився свій улюблений спектакль.

Поки я в Кемерово…наш Великий Дитячий Фестиваль триває) На сцені Губернського театру приймаємо чудового «КОТА В ЧОБОТЯХ» Єкатеринбурзького ТЮГУ…. Чудовий спектакль, БРАВО! Дітям дуже подобається і що найважливіше, дуже подобається моїй Маші))))) — підписав кадри Безруков.

© Instagram @s_bezrukov

А вчора він знову поділився кадрами з театру. Машенька дуже захоплено ходить за лаштунками і вже добре орієнтується:

Один з найстаріших наших дитячих вистав!!!!))) «Вождь червоношкірих»… З незмінним успіхом йде на малій сцені Московського Губернського театру! Сьогодні Маша оцінила цей спектакль і провела для мами екскурсію за лаштунками,де дізналася декорації «Мауглі»,і потім повела до мене в гримерку)

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Сергій Безруков (@s_bezrukov) on Nov 17, 2019 at 4:57am PST

Шанувальники дякують артиста за те, що він ділиться такими чудовими кадрами:

Солодка яка💋💋💋 Обожнюю її❤️❤️❤️

Машенька сонечко, все їй цікаво! ♥️🌞♥️

У вашій родині — театр це і робота, і відпочинок😊 Маша театралка від народження👱♀️👏👏👏

До речі, в минулому році Сергій здивував своїх численних шанувальників розповіддю про те, що сам приймав пологи у своєї дружини,попередньо пройшовши спеціальну навчальну програму. Актор поділився, що насилу стримав емоції і мало не зомлів, але все пройшло чудово і щасливий батько сам перерізав пуповину. За словами Сергія, саме після появи Маші на світло в ньому прокинулися справжні батьківські почуття.

Безруков з дружиною не раз говорили, що мріють про велику сім’ю. У актора, крім Марії, є ще двоє дітей, але він не планує ділитися який-небудь інформацією про них, так як хоче максимально вберегти їх приватне життя від втручання журналістів.

© Instagram @s_bezrukov
Фото на анонс: Instagram @s_bezrukov