Поки не плоский: Анастасія Решетова показала животик через тиждень після пологів

494

23-річна Анастасія Решетова і 36-річний репер Тіматі звикають до свого нового статусу – вони тепер батьки синочка. У своєму блозі популярний виконавець опублікував перші фото з малюком.

Юнусов Ратмір Тимурович / 16.10.19 р. Москва📌,– підписав знімки щасливий батько.

© Instagram @simona280

Сама молода матуся теж поділилася особливими моментами в блозі. І розповіла про пологи:

Ось ці безцінні моменти, які віддрукуються в пам’яті на все життя. Було важко і довго, але в той самий кульмінаційний момент коли його приклали до моїх грудей, я тут же забула про все на світі і заплакала від великого щастя. Зараз коли дивлюся на нього, навіть до кінця не можу повірити в те, що Небеса благословили нас на таке Диво. І, до речі, хоч і було чути багато закидів і чуток про те, що ми збираємося зустрічати день «Х» десь Майамі. Але знайте правду — ми не на секунду не сумнівалися в тому , що пологи повинні проходити в Росії. Тим більше коли у нас в країні є всі умови для того, щоб родовий процес проходив на максимальному рівні комфорту і професіоналізму завдяки таким великим лікарям як Марк Курцер Аркадійович, чиє велике діло вже багато років допомагає розростатися тисячам сімей. Дякую йому і всій його команді перинатального центру. Я в захваті від їх роботи і ставлення до справи. А також велика подяка всім за добре слово і підтримку! Рада що ви поділяєте з нами це Щастя !🙏🏽

© Instagram @simona280

Зараз Анастасія продовжує ділитися новинами з шанувальниками і розповідати про те, як проходять будні. Так, вона показала свій животик через шість днів після пологів і розповіла, що до свого ідеального ваги їй залишилося скинути 6-7 кілограмів, однак поки займатися спортом не можна.

Instagram @volkonskaya.reshetova

Малюк – первісток для молодої матусі і друга дитина для музиканта, який вже виховує 5-річну Алісу. Дівчинка з’явилася в його відносинах з моделлю Оленою Шишковой. Звичайно, багато шанувальники чекали реакцію екс-обраниці репера, і вона пішла. У своєму особистому блозі модель майже відразу ж після радісної події тепло привітала молодих батьків з народженням сина:

Аліса з радістю і гордістю мені повідомила, що Настя народила їй братика. Багато питань до мене в коментах) всім цікаво, що я думаю з цього приводу.

Я щиро рада, що в Аліси з’явився маленький брат Ратмір! І вітаю молодих батьків🎉

Нагадаємо, що спочатку Тіматі і Решетова приховували той факт, що незабаром у них з’явиться малюк. Однак уважні шанувальники здогадувалися про це. Анастасія ховала животик, публікувала в особистому блозі архівні фото і відмовлялася коментувати чутки. Тіматі також не давав коментарів про те, чекають він і його кохана дитини. Вагітність вони підтвердили спільної фотосесією.

Тимати и Анастасия Решетова ждут ребенка© Instagram @timatiofficial

Зазначимо, передплатники Анастасії не раз припускали, що народжувати вона буде в Америці. Однак модель зазначала, що не розглядає цю країну в якості місця, де її дитина з’явиться на світ.

Нагадаємо й те, що напередодні народження малюка його майбутня бабуся Симона Яківна, мама Тіматі, навіть запропонувала влаштувати конкурс на краще ім’я для малюка. Читачі блогу Сімони пропонували назвати дівчинку Амелія або Аміна, а хлопчика — Давид або Дамір. Саме ці імена найчастіше зустрічалися у голосуванні.

Фото на анонс: Instagram @volkonskaya.reshetova