Справжня любов: Ксенія Лаврова-Глінка показала фото підрослого сина

1420

41-річна Ксенія Лаврова-Глінка — не тільки талановита і затребувана актриса, але і багатодітна мама. У кінозірки троє дітей — 18-річний Данило та 13-річна Глаша від першого шлюбу з підприємцем Сергієм Глінкою і півторарічний Микола, який з’явився на світ в союзі актриси з актором Дмитром Готсдинером, за якого вона вийшла заміж в травні 2011 року. У шоу «Вечірній Ургнат» зіркова мама зізнавалася, що третя вагітність була незапланованою.

Спочатку я злякалася. Подумала, що постаріла. Буває у жінок рання старість. А подруги мені кажуть: «А ти піди, перевір свою «старість»». І ось я його перевірила, та виявилося, що це не старість — це молодість.

Минулої весни, в одному з рідкісних інтерв’ю Ксенія також поділилася зворушливою історією про те, чому вибрала для молодшого сина ім’я Микола.

Я пішла до храму, перебуваючи в абсолютній впевненості, що в животі сидить дівчинка. Але біля ікони святого Миколая в голові прозвучало: «Народиться хлопчик, назвеш Миколою». Я відповіла: «Добре». Через тиждень на УЗД запитали: «Знаєте, що у вас хлопчик?» — «Так, і навіть знаю, як звати».

© Instagram @kslavrova

Ксенія періодично розповідає шанувальникам про своїх спадкоємців і публікує милі фотографії дітей. Так, сьогодні вона поділилася фотографією свого підрослого молодшого сина:

Любов. (зараз інші любові заревнуют;) — підписала знімок малюка зіркова мама.

Прекрасна фотографія зібрала величезну кількість лайків та коментарів від шанувальників артистки:

Солодкий, сонячний хлопчик!)

Підріс милашкин))

Ой, який вже великий хлопець)))😘😘😘

До речі, старші діти чудово прийняли нового маминого чоловіка. У них теплі, дружні стосунки.

© Instagram @kslavrova, @kslavrova

До речі, в листопаді минулого року Ксенія Лаврова-Глінка дала інтерв’ю Борису Корчевникову, ведучому передачі «Доля людини» на каналі Росія. Актриса розповіла про те, що народити в 40 років було непросто, а також заявила про своє бажання стати мамою в четвертий раз. За словами зірки, вона шкодує, що не народила більше дітей, коли була молодшою. «Треба було народжувати у кожній паузі між ролями», — зазначила вона. Можливо, актриса все-таки зважиться на ще одну дитину. Хоч і третя вагітність далася їй важко, поруч були близькі люди, які підтримували.

© Instagram @kslavrova
Фото на анонс: Instagram @kslavrova