Попросила у чоловіка шубу і почалося…

1365

Чи повинен чоловік виконувати всі забаганки дружини? Як виявилося, це питання здатний викликати справжній ажіотаж у Мережі. А все почалося з поста, в якому дівчина поділилася з подругами повідомленням про те, як чоловік відреагував на її прохання про дорогу покупку.

Сказала чоловікові, що хочу шубу (автоледі), знайшла бюджетний варіант, за 55 тисяч. Він каже, стільки немає, можу дати 15-20. Ну я сказала, що краще тоді нічого не брати, ніж брати кролика або лисицю, — міркує автор посту з ніком в Мережі мія. — Він зі своєю чоловічою логікою розсердився і сказав: «Ходи у торішньому пальто», і мовчки пішов на роботу, навіть не попрощався. А що я такого сказала? Я ж не проти походити в старому. Ну, правда, навіщо просто віддавати гроші за те, що мені не подобається?

Читайте також:Як пояснити чоловікові, що на дітях не можна економити?

Користувачки Мережі приєдналися до обговорення про те, чи правильно поступив чоловік. Виявилося, що думок з цього приводу дуже багато…

Може, він вас не правильно зрозумів? Мій чоловік теж мене іноді не розуміє. Думає, що не задоволені чи докоряєте його (МамаАлисы)

Я думаю, він не образився, а засмутився через те, що не може поки дати коханій жінці те, що вона хоче. Просто, можливо, не зміг правильно висловити емоції (Anna Hippyann)

Чоловік прав… Дурна трата грошей (Христинка)

Чоловік прав, живіть за коштами (Гіпно Джміль)

Тема фінансів для чоловіків особлива. Якщо ви давно хотіли, треба було заздалегідь піднімати тему і відкладати гроші… Звичайно, він нервує від того, що не може взяти і викласти вам 55 тис. одразу на першу вимогу (Пауліна)

Багато користувачки Мережі запропонували автору цієї історії не розраховувати тільки на чоловіка, але і самої взяти фінансову участь у придбанні бажаної шуби. Проте дівчина пояснила, її єдине джерело доходу в даний час – стипендія.

Ви пишете, іди, працюй і зароби собі на шубу. Вибачте, а навіщо мені чоловік, якщо я навіть шубу буду сама собі купувати? — парирувала мія. — Я вважаю, що чоловік повинен заробляти і брати на себе великі витрати. Я зараз навчаюсь, займаюсь творчістю і надалі планую відкрити свій магазин, але от конкретно зараз я на етапі розвитку і чоловік не проти цього. Так чому я повинна? Тим більше я не вимагаю, я попросила гроші. Всі.

Читайте також:Монолог мами: «Як я переглянула сімейний бюджет у бік скорочення витрат»

Так виник новий виток обговорення питання: з покупки шуби на те, чи повинен чоловік оплачувати всі побажання обраниці.

Згодна, чоловік повинен утримувати і подарунки дарувати, — зауважила Ольга.

Тепло вас одягнути чоловік зобов’язаний, а ось шубу немає. Це — примха, а капризи покриваються зайвим бюджетом. Він у вас є, при одному працюючому чоловіка? Або ви похвалитися перед подругами вирішили? (Олена Пахомова)

Може я якась неправильна жінка, але якщо мені потрібна буде шуба, я сама на неї зароблю. Мій чоловік взяв на себе всі витрати на великі покупки. З його з/п відкладали гроші на житло, на мої жили і витрачали на сім’ю, купили житло, машину, зараз все йде будівництво будинку, у нього кожна копійка на рахунку, ще до з/п все розподілено. Я вважаю, якось не правильно в цій ситуації ставити умови і тягнути гроші з запасів (Соня)

Одна з обов’язків чоловіка забезпечувати свою сім’ю, а ви — його сім’я. В жіночі обов’язки забезпечувати сім’ю не входить, у жінки своїх обов’язків вистачає. Будете працювати, якщо зможете, і захочете. Просити в чоловіка, що потрібно, це нормально. А на думку інших дам не орієнтуйтеся. Я вас підтримую (Наталія)

Нормальна адекватна жінка не буде сподіватися на чоловіка і сама буде працювати. Сьогодні чоловік є, завтра – немає (Женьок)

Я завжди дивуюсь, як деякі жінки нічого від чоловіка не чекають, всі самі прагнуть, а потім стільки постів, що самі на собі тягнуть. Мій чоловік повинен мене утримувати. Я і сама впораюся, але показувати йому це не буду, щоб не розслаблявся. Проблеми все вирішує мій чоловік. Ну ось таке у мене уявлення про чоловіка і чоловіка я шукала відповідного (Чолита Мамасита)

Дивне у вас сприйняття коханої людини (МамаТрехБогатырей)

Не повинні працювати звичайно ж, так само як і чоловік вас утримувати, а тим більше купувати шуби)

А ось висловлювання користувачки Мережі з ніком Drakocha викликало бурю в коментарях:

Чоловік Вам взагалі нічого не повинен, — висловилася Drakocha.

Читайте також:Свекруха вмовляє мого чоловіка взяти кредит, щоб оплатити весілля його молодшого брата

На це автор історії відповіла:

Що значить, не повинен?) Ще як повинен, навіть на державному рівні має)) Я просто не розумію, що це за нісенітниця така, іди і зароби собі сама… Ну і навіщо мужик в такому випадку?

Якщо на законодавчому повинен тільки дитині (наполовину з вами), особисто вам тільки у виняткових випадках — поки дитина зовсім маленький і у вас за законом поважна причина для відсутності власних доходів і при отриманні інвалідності в період шлюбу, — пояснила Наталя.

Цікаво, чи буде цієї зими у автора історії нова шуба?..

А яка думка з приводу цієї історії у вас?

Всі фото: Depositphotos