Татові очі: Кирило Кяро показав свою 7-місячну доньку

1461

44-річний Кирило Кяро і його дружина Юлія Дузь стали батьками зовсім недавно: 21 грудня минулого року у них народилася донька, якій дали ім’я Світу. Зіркові батьки ретельно приховували положення Юлії і сам факт народження малятка. Однак на початку січня актор офіційно оголосив, що вперше став батьком, і з тих пір часто ділиться знімками малятку в своєму особистому блозі, не приховуючи доньку від шанувальників.

Нещодавно актор дав інтерв’ю журналу «Телепрограма», у якому відверто розповів про радощі батьківства. За словами Кирила, народження дочки він розцінює як довгоочікуване диво і абсолютне щастя. Зоряний батько зізнався, що поки не відчув ніяких труднощів, пов’язаних із батьківством, адже дитина оточена любов’ю і турботою численних родичів.

З мамою, бабусями, тітками і дядьками доньці дуже пощастило, так що труднощів у мене поки мало, більше радощів. Дочка поки живе в моєму рідному Талліні, і якщо у мене з’являється вікно між зйомками більше одного дня, я зриваюся туди і починається свято! Він у всьому — в іграх, спілкуванні, зміні підгузників, прогулянки з коляскою, купанні в дитячому басейні, укладанні в ліжечко, заколисування на руках. Кожен день з нею — подія, і все здається кращим.

Кирилл Кяро с дочкой© Instagram @trubotshist30

А сьогодні молодий батько поділився новими зворушливими знімками з малятком: на фотографіях Світу лежить на татовій грудей і заливисто сміється.

© Instagram @trubotshist30

Всі шанувальники в голос запевняють: дочка – копія зоряного тата:

Як швидко летить час, вже так підросла малятко , кумедна , татова радість 😀

Схожа на тата 😍 Така солоденька 🥰

Татова доця. 🙏🙏🙏

Кирилл Кяро с дочкой© Instagram @trubotshist30

До речі, зоряний батько каже, що не шукає в дочки схожі з собою риси і мріє, щоб дівчинка була схожа на його дружину Юлію.

Мені цікаво в ній побачити схожість з мамою — розгледіти людину, яка з нею найбільше спілкується. Людини, якого я найбільше люблю. Як у спілкуванні з нею дочка переймає звички, міміку, настрій. А ще я отримую задоволення, спостерігаючи, як мій близький, дорогий мені чоловік з гарної дівчини перетворюється на добру, лагідну, мудру і сильну, красиву маму. Я милуюся ними.

Нагадаємо, Кирило Кяро виявився чоловіком не з боязкого десятка і вирішив сам взяти участь в пологах, щоб побачити перші миті життя своєї дитини. Як зазначив артист, новонароджену дитину він бачив лише 30 хвилин – необхідно було їхати на зйомки нового фантастичного телепроекту «Епідемія».

Кирилл Кяро с матерью своей дочери© Instagram @trubotshist30

Читайте також:

  • «Кожен день з нею – подія»: Кирило Кяро розповів про 5-місячній доньці
  • Руде сонечко: Кирило Кяро показав фото 4-місячної доньки
  • Відео дня: Кирило Кяро вчить новонароджену дочку плавати
Фото на анонс: © Kinopoisk, Instagram @trubotshist30