Сімейний портрет: Аліка Смєхова показала рідкісний кадр з батьком і синами

1006

51-річна Аліка Смєхова – талановита актриса і продовжувачка кінодинастії. Її батько – популярний актор Веніамін Смєхов, якого численні шанувальники обожнюють в ролі Атоса, в знаменитому фільмі «д’артаньян і три мушкетери».

Сьогодні Веніамін Борисович відзначає 79-тий день народження і на честь цієї радісної події, Аліка поділилася в особистому блозі чудесним сімейним портретом, на якому вона разом з татом і двома синами, 19-річним Артемом і 11-річним Макаром.

Наш дорогий і улюблений ВБС! Татусю! З днем народження! Твори і вдохновляй! Ти — наша людина свято! Ти — наша совість і мотивація! Будь здоровий!Любимо тебе безмірно! – написала актриса.

Вениамин Смехов, Алика Смехова и ее дети© Instagram @alika_smekhova

Захоплені шанувальники поспішають привітати Веніаміна Борисовича зі святом і залишають добрі побажання всьому сімейству Смеховых.

Довгих років життя Вашому Прекрасному Папулі. Всіх благ Вам і Вашій родині!

Благородний Атос, граф де ла Фер, Веніамін Борисович, довга літа Вам, здоров’я і благополуччя! Ми вас дуже любимо)

З днем Народження улюбленого Атоса !!!! Головне здоров’я і щастя прекрасній родині!

Вениамин Смехов с супругой и дочкой© Depositphotos

Нагадаємо, що Аліка – єдина дочка Веніаміна Смєхова і відомої радіожурналістки Алли Сміхової. Незважаючи на розлучення батьків, актриса завжди підкреслювала, що знаходиться в прекрасних стосунках з батьком, а кілька років тому вони разом придумали вокально-поетичний спектакль «Старомодне визнання» з яким успішно гастролюють по всій країні.

Аліка – активний користувач соцмереж і регулярно ділиться з передплатниками сімейними кадрами та новинами про своїх синів. Хлопчики з гордістю носять прізвище свого знаменитого діда. Про старшого сина Сміхової, Артема, відомо, що він закінчив школу з золотою медаллю і поступив в Університет імені Плеханова — на факультет бізнесу та світової економіки.

Алика Смехова с сыновьями© Instagram @alika_smekhova

Читайте також:Аліка Смєхова показала рідкісні фото молодшого сина

Молодший син, Макар, в цьому році піде в 6 клас престижної підмосковній гімназії. Зоряний спадкоємець захоплений вивченням англійської мови і кілька років поспіль їздить до спеціального піонерський табір, де вивченню мов надається особлива увага. До речі, саме його шанувальники актриси вважають копією мами, часто відзначаючи схожість, порівнюючи з дитячими фотографіями Аліки.

Младший сын Алика Смеховой - копия мамы в детстве© Instagram @alika_smekhova

До речі, Смєхова неодноразово заявляла, що абсолютно не мріє про акторську кар’єру для своїх синів, хоча і впевнена, що талант у них є.

Я ніколи не тягнула в акторську професію ні Макара, ні Артема, хоча вони знялися одного разу зі мною в рекламі. При тому що на екрані хлопці виглядали б добре. Хлопчики вдалися на славу: красиві, стрункі, привабливі. У Макара прекрасна пам’ять — він швидко завчає вірші, любить виступати і розквітає перед публікою. Та й мій тато відзначає його природний артистизм, – каже зоряна матуся.

Алика Смехова и Ольга Кабо с сыновьями© Instagram @alika_smekhova

Цікавий факт: Аліка Смєхова дуже дружна з актрисою Ольгою Кабо і є хрещеною мамою її молодшого сина Віктора. А Кабо, в свою чергу, хрещена старшого сина Аліка – Артема.

Зіркові родини часто проводять разом час, наприклад, днями знамениті матусі відвели своїх синів у столичний океанаріум, де чудово провели час.

Олька Кабо и Алика Смехова с сыновьями© Instagram @alika_smekhova

А в кінці липня хрещенику Аліки виповнилося 7 років. Актриса тепло привітала хлопчика з днем народження і поділилася серією зворушливих кадрів з свята.

Алика Смехова с крестным сыном и подругой Ольгой Кабо© Instagram @alika_smekhova

Читайте також:

  • Юним дівчатам на заздрість: Аліка Смєхова продемонструвала струнку фігуру в купальнику
  • Зоряні куми: 12 знаменитих хрещених
  • Тоді і зараз: Федір Добронравов з синами повторили кадр, зроблений 22 роки тому
Фото на анонс: © Instagram @alika_smekhova