Прекрасний час: Каріна Разумовська показала прогулянку з 2-місячним сином

464

36-річна Каріна Разумовська вже більше десяти років щаслива з підприємцем Єгором Бурдиным. У минулому році зоряна пара офіційно узаконила свої стосунки. А на початку серпня актриса здивувала шанувальників, офіційно підтвердивши, що вперше стала мамою. У Карини і Єгора народився син, ім’я якого актриса розкрила в середині вересня, показавши футболку, подаровану дитині колегами Карини. Хлопчика назвали Платоном.

© Instagram @karina_razum

Цю фотографію можна було б назвати : «вгадай, де чиї руки»… але немає😂 вона не про це .. Ми нарешті дочекалися, тепер в нашій сім’ї три особи. Малюк прибув у цей світ. Спасибі всім за привітання, — написала щаслива матуся в особистому блозі.

Разумовська скупо ділиться подробицями сімейного життя і з тих пір, як народився Платон, ще жодного разу не показала спільних кадрів з малюком. Однак у ці вихідні знаменита матуся не стрималася і поділилася чудовим осіннім знімком, зробленим під час прогулянки з Платоном.

© Instagram @karina_razum

Осінь прекрасна пора для читання! — підписала фото Карина.

Захоплені шанувальники залишають улюблену акторку компліменти і цікавляться, коли ж вона покаже свого малюка. Незважаючи на те, що Карина з шанувальниками в діалог не вступила, вони не втрачають надії, що незабаром режим секретності буде скасовано.

Як знайомо! Пам’ятаю, доньку годую, а сама книгу читаю. І здається не було щасливішого і спокійніше хвилин у житті…

Карина, добрий день! Таке кльове фото, скажіть, будь ласка, коли покажете синочка?

Гарненька неможливо! Материнство вам до лиця!

Читайте також:Стильно і мило: Саша Савельєва показала прогулянку з 5-місячним сином

Нагадаємо, що Карина Разумовська таємно вийшла заміж за свого обранця влітку минулого року. За словами актриси, все сталося спонтанно і романтично. Вони з Єгором гуляли по рідному Петербургу і випадково потрапили в ЗАГС. Зіркова пара вирішила, що це знак, і подала документи. В призначений термін наречений і наречена прийшли на церемонію в зручних джинсах, білих футболках і шкіряних куртках. Рідним і друзям молодята повідомили радісну новину вже по факту.

© Instagram @karina_razum

Ми разом з 15 років. Наш перший поцілунок стався на сходах школи. А потім ми з Єгором розлучилися. Нас розвів театральний інститут, де я проводила 24 години на добу. У кожного почалася своя життя. Я вийшла заміж за іншу людину, Єгор одружився… Нічого хорошого з цього не вийшло. З чоловіком я через кілька років розлучилася. Єгор розлучився. І тепер ми знову разом з Єгором, — говорила вона в торішньому інтерв’ю тижневику «7 днів».

Читайте також:Кирило Сафонов розповів про своє декретній відпустці

До речі, ще одна зіркова матуся, яка воліє не пускати сторонніх у своє приватне життя – Єлизавета Боярська, також днями поділилася атмосферних кадром з прогулянки з молодшим сином і привела в захват шанувальників.

© Instagram @lizavetabo

Нагадаємо, що Єлизавета разом з чоловіком Максимом Матвєєвим виховує двох синів 7-річного Андрія, який в цьому році пішов у перший клас, і 10-місячного Григорія, якого поки приховує від шанувальників і журналістів.

Фото на анонс: Instagram @karina_razum