Приймає привітання: Валерія Гай Германіка стала багатодітною мамою

726

Режисер Валерія Гай Германіка не любить розповідати про особисте життя: вона практично не показує дочок і рідко ділиться сімейними публікаціями. Про її третьої вагітності стало відомо лише в червні цього року — разом з чоловіком, який також тривалий час ніхто не знав, вона з’явилася на відкриття 30-го фестивалю «Кінотавр».

Як розповіли ЗМІ в оточенні Валерії, її чоловіка звати Денис Молчанов — він бізнесмен з Новокузнецька, з якому вони кілька місяців тому по-тихому розписалися і влаштували скромне весілля. Сама Валерія ніяк не коментувала ні майбутні пологи, ні весілля.

cosmo.ru

А днями, судячи з усього, режисер стала багатодітною мамою — про це свідчать фотографії в її особистому блозі. В честь дня народження малюка близькі Валерії прикрасили кімнату кульками — переважно блакитного кольору. Також Валерія показала листівку з написом «З немовлям», і шанувальники зробили висновок, що третя дитина знаменитості — хлопчик.

Instagram @germanicaislove_official

Валерія донедавна одна виховувала двох доньок. Хто є батьком 11-річної Октавії, режисер також не розповідала широкої громадськості.

Instagram @germanicaislove_official

Батьком її другої дитини — Северини — є танцюрист Вадим Любушкин, з яким співачка познайомилася на проекті «Танці з зірками».

Zvezdi.ru

Вітаємо Валерію з поповненням в сім’ї!

Читайте також:

  • Оксана Самойлова найближчим часом планує знову стати мамою
  • Вітаємо! Олександр Яценко скоро стане багатодітним батьком
  • Вітаємо! 61-річний Алек Болдуін стане батьком в шостий раз
Фото на анонс: Instagram @a.g_press