Принцеса Мадлен створила особливу дитячу книгу

985

37-річна принцеса Мадлен (повне ім’я — Мадлен Терезія Амелія Йозефіна) активно займається захистом прав дітей. З цією місією пов’язана і письменницька діяльність дочки короля Швеції Карла XVI Густава.

Як відзначають зарубіжні видання, принцеса, яка зараз разом з чоловіком і трьома дітьми живе в Америці, відвідала Гетеборгскую літературну ярмарок, де представила свою дитячу книжку «Стелла і її секрет». Нагадаємо, це видання було видано за підтримки Всесвітнього фонду дитинства, який курує королевою Швеції Сільвією.

Читайте також:Діти принцеси Мадлен можуть позбутися королівських титулів

«Стела і її секрет» — літературний дебют принцеси Мадлен. На обкладинці вказано її творчий псевдонім — Мадлен Бернадотт. Розповідаючи про казку, головною героїнею якого є дівчинка Стелла, принцеса зазначила:

Ми сподіваємося, що книга допоможе дітям знайти внутрішню силу, щоб постояти за себе в ситуаціях дискомфорту, і показати, що ті, хто стають жертвами насильства, не самотні. Ми дозволили Стелі розкрити як хороші, так і погані секрети. Погані секрети занадто важкі, щоб дитина справлявся з ними самостійно.

© Instagram @princess_madeleine_of_sweden

Чесність, самооцінка і довіра — основні теми книги, створеної принцесою Мадлен. Дочка короля сподівається, що її робота знайде відгук у читачів: дітей молодшого шкільного віку та їх батьків. Принцеса розповідає про її книга:

Коли дев’ятирічна Стелла і її батько переїжджає до Швеції, все здається новим і трохи дивним: мова, школа і розважальні заходи, все по-іншому, і потрібен час, щоб звикнути. І ось одного разу її подруга Олена розповідає Стелі страшну таємницю. Те, що дівчинка не може нікому розповісти. Але секрет Олени виявляється непосильним тягарем для Стелли.

Принцеса Мадлен зазначає:

Я сподіваюся, ця книга допоможе дітям, батькам та вчителям знайти нові способи обговорення складних тем.

© Instagram @princess_madeleine_of_sweden

Читайте також:Казкар: репер Баста написав книгу для дітей

Представниця королівської династії краще зберегти в таємниці, вийдуть у світ нові книги. Будемо сподіватися, що так. Адже не випадково Мадлен згадала, що у її родині люблять читати.

Я читаю своїм дітям. І все більше, адже вони стають старше. Це затишний і цінний момент, коли ви сидите разом і відчуваєте цей зв’язок. Ми намагаємося читати кожен день.

© Instagram @princessmadeleineofsweden

Нагадаємо, принцеса Мадлен раніше зізналася, що її діти — принцеса Леонор (5), принц Ніколас (4) і дитина Адрієнн (1), не підозрюють про свою приналежність до королівської сім’ї. І живуть вони не в резиденції монархів. Минулого літа сім’я переїхала в Сполучені Штати Америки, у Флориду. Принцеса Мадлен раніше вже кардинально змінювала місце проживання: у 2015 році вона переїхала зі Стокгольма до Лондона, щоб бути поряд з чоловіком. Як розповідав тоді Крістофер о’нілл в інтерв’ю шведському таблоїду Expressen, переїзд в столицю Великобританії був йому необхідний для успішного кар’єрного зростання.

Фото на анонс: Instagram @princessmadeleineofsweden, @princess_madeleine_of_sweden