Принцеса на гойдалках: Світлана Іванова здивувала шанувальників дитячої фотографією

478

Світлана Іванова — одна з найбільш таємничих мам вітчизняного кіно. Вона ретельно охороняє свою приватну життя і вкрай рідко ділиться сімейними кадрами та новинами. Відомо, що актриса виховує двох дочок, 7-річну Поліну та 2-річну Світу. Світлана довгий час приховувала ім’я їхнього батька, але в 2015 році стало відомо, що обранець актриси — режисер Джанік Файзієв, відносини з яким почалися на зйомках фільму «Серпень. Восьмого».

© Instagram @artistkaivanova

Сьогодні їй виповнюється 34 роки, і на честь цієї події вона опублікувала у своєму особистому блозі дитячу фотографію з кумедною підписом:

Завтра цій дівчинці виповниться 34 роки, ця дівчинка — я, неможливо повірити…

© Instagram @artistkaivanova

Шанувальники приєдналися до привітань в коментарях, залишаючи теплі слова:

Від усієї душі вітаю! Самий класний вік! Обожнюю фільми з Вашою участю! Так тримати!

Така ж мила!!така ж красива!!А Ваша 😁 посмішка )))так,це потрібно народиться актрисою))🌸🌸🌸

Всього найкращого вам! З днем народження 💛🌸

До речі, лише навесні цього року зіркова пара розсекретила старшу дочку. Поліна стала ведучою дитячого шоу «Прогнозик погодки» на телеканалі «Супер». На перші зйомки дівчинка приїхала разом з батьками, а її теледебют відобразив журнал Hello. За словами Іванової, донька виконала її дитячу мрію.

У дитинстві я мріяла вести прогноз погоди, так що це той самий випадок, коли батьки через своїх дітей намагаються здійснити свої мрії. Було дуже цікаво слухати відповіді Поліни на питання режисера, деякі відповіді були дуже несподіваними, ми дізналися багато нового, — розповіла Світлана.

Крім зйомок і материнства, Світлана встигає активно вести свій особистий блог, на який підписано майже півмільйона прихильників. Іноді актриса влаштовує «марафони відвертості» і пропонує задавати їй будь-які питання, на які вона відповідає. Багато зіркові матусі останнім часом теж полюбили цей зручний спосіб спілкування з шанувальниками: з допомогою соцмереж фанати залишають свої питання, а знаменитості вибирають найцікавіші. Самі потайливі матусі вітчизняного шоу-бізнесу (такі, як актриса Анастасія Цвєтаєва і телеведуча Лєра Кудрявцева) із задоволенням відкривають свої секрети в такому форматі.

Так, зовсім недавно Світлана відповіла на численні запитання фоловерів про секрети краси і улюбленому стилі в одязі в жартівливому стилі:

Мій улюблений стиль в одязі – що-небудь, що не мнеться і не дуже помітні сліди їжі і фломастерів, які залишають діти!

© Instagram @artistkaivanova
Фото на анонс: Instagram @artistkaivanova