Принцеса Шарлотта стане подружкою нареченої на весіллі хресного

974

У розпалі підготовка до ще одного весілля, юними учасниками якої стануть п’ятирічний принц Джорджі чотирирічна принцеса Шарлотта. Титуловані брат і сестра будуть чарівними пажем і дівчинкою-квіткаркою на торжестві близького друга свого батька, принца Вільяма.

Читайте також:Принцеса Шарлотта стала подружкою нареченої на весіллі хресною

Як зазначають західні видання, хресний принцеси Шарлотти – 36-річний Томас ван Штраубензи – поєднується шлюбом з 31-річною Люсі Лэниган-о’кіф, яка працює в школі Thomas’s Battersea, де навчається принц Джордж. Нагадаємо, у вересні цей навчальний заклад почне відвідувати і дочка Кембриджів.

Принц Уильям и Томас ван Штраубензи с невестой© Instagram @the_cambridge_family_

Що відомо про нареченого: Томас ван Штраубензи – бізнесмен, який керує компанією, пов’язаною з нерухомістю Knight Frank. Що відомо про нареченій: Люсі Лэниган-о’кіф очолює соціальні проекти в приватній школі Thomas’s Battersea.

Як стало відомо західним журналістам, закохані нещодавно побралися. Точна дата весілля поки не розкривається, але повідомляється, що вона відбудеться в кінці нинішнього року.

Сім’я Ван Штраубензи здавна мала тісні зв’язки з королівською родиною. Відомо, що Томас навчався в школі Ладгроув (школа-інтернат в Беркширі) разом з принцами Уїльямом та Гарі. Старший брат ван Штраубензи, Генрі, загинув в автокатастрофі, коли йому було всього 18 років. Його батьки створили меморіальний фонд, покровителями якого є сини леді Діани.

Для нареченого це буде другий шлюб. Томас ван Штраубензи в 2013 році одружився на леді Мелісі Персі, але через три роки подружжя розлучилося.

Принцесса Шарлотта на свадьбе своей крестной Софи Картер© Instagram @hrhprinceharryandmeghan

Нагадаємо, принцеса Шарлотта і раніше була квіткаркою на весіллі своєї хрещеної – Софі Картер, давньою і близької подруги герцогині Кембриджської. Обранцем дівчини став Роберт Снагс. Торжество відбулося у вересні минулого року в єпископальної церкви Св. Андрія в Норфолку.

Принц Джордж також виконував почесну місію одного з 4-х пажів. Юний спадкоємець британського престолу тоді не зміг утриматися від чергової витівки і знову показав лице фотографам!

Принц Джордж на свадьбе Софи Картер© Depositphotos, Instagram @hrhprinceharryandmeghan, @europeroyal

З нетерпінням чекаємо дня, коли відбудеться весілля, і нові фотографії юних Кембриджів!

Читайте також:

  • Принцеса Шарлотта і не тільки: як малюки ведуть себе на королівських весіллях
  • Квіткові феї: дівчатка на королівських весіллях
  • Сама серйозність і пустощі: хлопчики-пажі на королівських весіллях
Фото на анонс: © Depositphotos, Instagram @kensingtonroyal, @princess_estelle_charlotte, @hrhprinceharryandmeghan