Трон, карета і море іграшок: дружина Ігоря Ніколаєва показала дитячу кімнату дочки

997

Юлія Проскурякова та Ігор Ніколаєв цієї осені відзначать 9 років у шлюбі. Зіркова пара є взірцем гармонійних і міцних відносин і виховує чарівну дочку Вероніку, якій у жовтні виповниться 4 роки. Зіркові батьки душі не чаят у своїй спадкоємиці і з задоволенням діляться веселими роликами і її фотографіями в особистих блогах.

Однак варто зазначити, що папа намагається не сильно балувати свою доньку. Наприклад, нещодавно він розповів, що улюблений велосипед його дочки – простий і бюджетний варіант білоруської марки:

Сьогодні в Підмосков’ї несподівано холодно (+9 в останній день липня!), але ми гріємося 🚴♀️!) До речі, Вероніка обожнює білоруський великий «Лелека» (я привіз його з гастролей по цій дивній країні), і воліє його італійською та китайською) Що до мене, то мені мій «італієць»🚴♂️подобається! #игорьниколаев

View this post on Instagram

A post shared by Ігор Ніколаєв/Igor Nikolaev (@igor_nikolaev_music) on Jul 31, 2019 at 1:12am PDT

Проте дитяча кімната Вероніки повністю заставлена іграшки: плюшеві слони, зайчики і панди стоять на полицях. На стелажі також є іграшкова карета і велика коробка… з машинками! А на фотографії, яку виклала її любляча матуся, Вероніка сидить на м’якому троні:

Коли ти вже знаєш, як годиться сидіти королевам, — підписала знімок Проскурякова.

Instagram @uliaveronika

До речі, малятко росте дуже музичної дівчинкою. Нещодавно в особистому блозі відомої мами з’явився ролик, в якому їх з Ігорем довговолоса дочка виспівує пісню англійською мовою:

Доброго ранку, лохматики і їх батьки😂😉!!!🙌🏻– підписала кадри Юлія.

View this post on Instagram

A post shared by Юлія Проскурякова (@uliaveronika) on Aug 19, 2019 at 10:06pm PDT

До речі, нещодавно Олена Темнікова теж вирішила поділитися відео з ігрової кімнати дочки: у Саші варто багато коробок з різними іграшками, коляска з плюшевими ведмедями, крейдяна дошка, безліч розвиваючих книжок і великий стіл прямо в центрі світлої кімнати.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 22, 2019 at 2:34pm PDT

А в онуків Валентина Юдашкіна є не лише ігрова кімната, а цілий парк розваг у дворі будинку! Не так давно Марина Юдашкіна знову поділилася фотографіями онуків, які грають на дитячому майданчику біля будинку, побудованої спеціально для них: там є і гірка, і пісочниця, і стінка, по якій малюки намагаються піднятися наввипередки, і невелика дорога для машинок. А в гарну погоду хлопці можуть викупатися в надувному басейні. В самому будинку також влаштовано по вищому розряду: в дитячій у хлопчаків повно навчальних ігор і дитячих машинок.

© Instagram @marinayudashkina

Читайте також:

  • Канікули в Юрмалі: Ігор Ніколаєв показав ніжне фото з 3-річної Веронікою
  • Маленька помічниця: Ігор Ніколаєв показав, як дочка доглядає за садом
  • Копія бабусі: Ігор Ніколаєв показав зворушливе фото доньки і своєї матері
Фото на анонс: Instagram@ _alla_pugacheva, @uliaveronika