Принц Джордж отримає особливий подарунок на своє 18-річчя

667

У британській королівській родині свято шанують традиції. Одна з них – принци та принцеси по крові отримують іменні герби у рік свого повноліття. Тому 18-річчя первістка принца Вільяма і Кейт Міддлтон буде ознаменований важливою подією в його житті: спадкоємець отримає герб, монограму і особистий стандарт.

Як інформують зарубіжні видання, особистим гербом принца Джорджа буде адаптація Королівського герба Сполученого Королівства. Створенням герба старшого сина Кембриджів буде займатися геральдична палата Великобританії.

Читайте також:Принц Джордж отримає іменну монету до дня народження

Що буде зображено на гербі принца Джорджа? Судячи з того, що офіційний символ його титулованого батьків відбив елементи герба Великобританії і Спенсерів, експерти з геральдики запропонують дизайн, в якому будуть міститися і відмінні деталі герба герцогині Кембриджської.

© Instagram @hrh_prince_george_fanpage

Нагадаємо, ставши дружиною принца Вільяма, Кейт Міддлтон отримала герб, відбив її високий статус. І він був заснований на гербах її чоловіка і батька.

Читайте також:Керол Міддлтон подарувала своєму четвертому онукові унікальний подарунок

Щит розсічений: в правій його частині герб Англії — три золотих леопарда з лазоревым озброєнням у червленому полі, герб Шотландії — в золотому полі з червоної подвійний внутрішньої облямівкою, порослої ліліями, червлений повстає лев з лазоревым озброєнням, герб Ірландії — золота арфа з срібними струнами в лазоревом полі. Відображені і символи сімейного герба Кейт Міддлтон — три золотих дубових жолудів на гілці з двома листами. Навколо щита символи Великого хреста Королівського Вікторіанського ордена. Щитотримачі: британський лев, коронований короною спадкоємця трону, і срібна лань з короною на шиї (так як отримала титул після весілля з принцом по крові).

© Instagram @uk_royal

Принц Вільям особистий герб отримав на 18-річчя. Він відображає офіційні символи Англії, Шотландії, Ірландії, символ ордена Підв’язки. Щитотримачі: праворуч — британський, коронований відкритої короною дітей спадкоємця трону, лев з срібним титлом на шиї; зліва — шотландський єдиноріг з короною дітей спадкоємця трону і срібним титлом на шиї. Щит коронований короною дітей спадкоємця трону з шапкою пера всередині.

© Instagram @uk_royal

А як би виглядав герб вашої родини?

Фото на анонс: Instagram @princegeorge.id @familyofwilliamandcatherine