Психологія жінок: як стати більш жіночною

1499

Зміст:

  • Що таке жіночність
  • Навіщо жінці стає жіночною
  • Як стати привабливою, ніжною і бажаною дівчиною внутрішньо і зовні
  • Що заважає перетворитися привабливу, ніжну і бажану дівчину
  • Рішення проблеми, як стати жіночною, вимагає кропіткої роботи над собою. Але спочатку треба зрозуміти – все, що ви робите, ви робите тільки для себе, не для чоловіків, оскільки, в першу чергу, подобатися потрібно собі.

    Що таке жіночність

    Жіночність полягає не в зовнішності, а в психології. Це не тільки довге волосся і облягаючі плаття, це уміння правильно себе подати. Психологія хлопців влаштована так, що їх залучають, в першу чергу, жіночні партнерки, оскільки в них на інстинктивному рівні відчувається бажання створити сім’ю, народити дитину і виконати материнське призначення.

    Щоб стати жіночною, доведеться добре попрацювати над собою

    Жіночність – це риса характеру, протилежна мужності, саме тому чоловіки вибирають ніжних і витончених партнерок. Щоб бути більш жіночною, потрібно витратити трохи зусиль.

    Навіщо жінці стає жіночною

    Якщо дівчина вирішує бути більш жіночною, на шляху до своєї мети вона відкриє для себе багато рис характеру, про які навіть не підозрювала. Наприклад, виявить, наскільки корисно в сучасному світі чарівність. Товариським і розташовує до себе людей часто йдуть назустріч, їх люблять і поважають, їм відкривають двері, що ведуть до кар’єрних звершень.

    Одним лише жіночним зовнішнім виглядом можна досягти дуже багато чого.

    Вміння керувати своїм тілом породжує граціозну чуттєву ходу, гарну поставу, плавні рухи – те, що так захоплює оточуючих, і робить вас на крок попереду інших. Ви навчитеся правильно себе подавати, вибудуєте певний унікальний імідж, який стане вашою візитною карткою і в спілкуванні з протилежною статтю, і в прагненні піднятися вище по кар’єрних сходах.

    І, звичайно, ви зможете довести самій собі, що ви здатні на дуже багато чого. Найпрекрасніше – це усвідомлення внутрішньої впевненості, сили і привабливості – якщо воно є, всі труднощі будуть вам по плечу.

    Як стати привабливою, ніжною і бажаною дівчиною внутрішньо і зовні

    Розвинути в собі жіночність може кожна представниця прекрасної статі, оскільки в неї з народження присутня ця риса. Сучасний соціум може легко її викорінити, оскільки дівчата змушені з ранніх літ бути дуже самостійними, незалежними і сильними. Якщо ця потреба підкріплюється відповідним вихованням, від жіночності не залишається і сліду.

    Але це якість можна повернути:

    • Який би ви не були незалежною, не відмовляйтеся від чоловічої допомоги. Немає нічого страшного в тому, що чоловік візьме на себе переміщення важких меблів або ремонт розетки – це чоловіча робота, яку не варто тягнути на жіночих плечах.
    • У будь-яких суперечках намагайтеся зберігати спокій. Злість і агресія – якості, протилежні жіночності.
    • Не піддавайтеся шкідливим звичкам. Алкоголь і сигарети не асоціюються з жіночністю. Все, що ви можете собі дозволити, не виходячи за рамки ніжності, це келих вина перед вечерею.

    Ви повинні бути різносторонньою особистістю, а для цього потрібні захоплення. Наповніть своє життя яскравими хобі, намагайтеся читати більше книжок – чоловіки дуже люблять партнерок, з якими завжди можна поговорити на будь-які теми.

    привлекательнойСтати привабливою досить просто

    Парадокс жіночності полягає в тому, що якщо ця якість є всередині, не важливо, як виглядає дівчина зовні. Навіть «пацанка» з короткою стрижкою може бути більш жіночною, ніж леді в сукні і на підборах. Звичайно, асоціюються з жіночністю сукні, спідниці і шпильки, але якщо вам не подобається такий стиль, це не означає, що ви не можете бути ніжної та витонченої. Працюйте над своїм внутрішнім світом.

    Що заважає перетворитися привабливу, ніжну і бажану дівчину

    Є кілька чинників, які, на перший погляд, незначні, але можуть перекреслити всі плани по розвитку жіночності:

    • Скарги на життя. Прохання – прийнятні, скарги – ні. В ході озвучування скарги обов’язково хтось залишиться винен в вашому поганому настрої, а цього допустити не можна.
    • Відсутність любові. Все, що ви робите, має йти від душі. Не пливіть за течією, не намагайтеся робити тільки те, що вам цікаво.
    • Відсутність подруг. Для відвертих розмов дівчатам потрібні представниці їх статі, але не хлопці. У вашому колі спілкування повинна бути хоча б одна поруга.
    • Спроби взяти все під свій контроль. Якщо ви керівник на роботі, контролювати все для вас нормально. Але не намагайтеся перейняти першість у відносинах – довірте це хлопцеві.
    • Відсутність творчості в житті. Жінка повинна реалізувати себе творчо, будь то музика, танці, малювання або фотографія.

    Жіночність – це риса характеру, яка не тільки залучає представників сильної статі, але і допомагає дівчині реалізовуватися. Її можна виховати в собі, приклавши трохи зусиль. Через місяць регулярної роботи над собою ви себе не впізнаєте.

    Також цікаво почитати: як впоратися з ревнощами