Пухкі щічки в минулому: в чому секрет схуднення Шарлотта Казірагі?

624

33-річна Шарлотта Казірагі перш була милою дівчиною з кругленькими щічками. У Мережі чимало фотографій внучки легендарної Грейс Келлі, на яких знаменитість виглядає дещо інакше, ніж зараз. У тій Шарлотти були пухкі щічки…

© Instagram @charlotte.casiraghi, @charlottecasiraghi_

А зараз вона фатальна красуня, особа популярних модних брендів, бажана гостя на модних показах. Яким способом представниця династії Грімальді позбулася зайвої ваги?

© Instagram @charlottecasiraghi_

Як інформують зарубіжні видання, Шарлотта Казірагі ніколи не дотримувалася дієт. Проте вже з підліткового віку молоденька дівчина зрозуміла, що харчування має бути здоровим і збалансованим.

Читайте також:За третім? Шарлотта Казірагі продемонструвала кругленький животик

Казірагі воліє дробове – п’ять разів на день. Апетит дівчата не змінився навіть у дві вагітності. Нагадаємо, знаменитість виховує двох синів. Її первісток, Рафаель, народився в 2013 році. Батьком хлопчика є французький актор Гад Ельмалех. Стосунки пари тривали чотири роки.

© Instagram @charlottecasiraghi_

Другий син Шарлотта Казірагі з’явився на світ у жовтні 2018 року. Батьком Балтазара є чоловік дівчини, продюсер Дмитро Рассам.

© Instagram @miss_nostalgiamc

Відомо, що представниця королівської династії уважно читає етикетки на харчових продуктах і вважає денне кількість калорій. Пріоритет віддає вживання сезонних органічних продуктів.

Результат красивої фігури Шарлотти – багато в чому результат фізичної активності. Відомо, що її персональним тренером був Джеймс Дуйган, автор концепції Bodyism. Експерт розробив для дівчини вправи, що включали в себе тренування з обважнювачами, заняття йогою і боксом.

Читайте також:Піппа Міддлтон: харчування і фітнес під час вагітності

Мила пухлість Шарлотта Казірагі зникла і завдяки занять верховою їздою. Знаменитість професійно займається цим видом спорту, приймає участь у змаганнях з конкуру.

© Instagram @charlottecasiraghi_
© Instagram @charlottecasiraghi_

Зазначимо, що й інша ікона стилю, одна з найпопулярніших британок, Кейт Міддлтон, перш виглядала не так… витончено. Хоча була дуже мила. Ми порівняли архівні фото герцогині з нинішніми і прийшли до висновку: пухкі щічки, які були у Міддлтон не тільки в юності, але і дівоцтві, залишилися в минулому. Зараз в наявності, тобто на обличчі, лише благородні вилиці, підкреслюють її чарівні ямочки. Однак у випадку обраниці принца Вільяма схуднути їй допоміг не тільки спорт, але і дієта. Хочете дізнатися про це докладніше? Читайте тут.

Фото на анонс: Instagram @charlottecasiraghi_