Разом з татом: дочка Дмитра Тарасова та Анастасії Костенко робить перші кроки

464

25-річна Анастасія Костенко і 32-річний Дмитро Тарасов одружилися взимку 2018 року, а влітку стали батьками дочки, яку назвали Міланою. Нагадаємо, що для Анастасії це перша дитина, а у Дмитра підростає ще одна дочка Ангеліна-Ганна, яка з’явилася на світ в першому шлюбі футболіста.

Читайте також:Мої красуні: Дмитро Тарасов показав фото з обома дочками

©Instagram @kostenko.94

Зіркове подружжя регулярно діляться хронікою дорослішання своєї принцеси. Наприклад, нещодавно маленька Мілана відсвяткувала свій перший день народження. В честь цього прекрасного події батьки опублікували зворушливі пости в своїх особистих блогах. Щасливий тато подякував свою дружину за найцінніший подарунок у своєму житті, а зіркова мама поділилася зворушливими фотографіями малятка.

©Instagram @kostenko.94

Зараз зоряне сімейство насолоджується відпусткою у столиці Італії Римі, і тримає шанувальників в курсі, як проходять їхні канікули. Мілана разом з батьками вже сходила в зоопарк, а її зіркова матуся зізналася, що трохи поскупилася з смачним італійським морозивом.

©Instagram @kostenko.94

У ці вихідні Анастасія показала серію зворушливих відео, на яких мала Мілана впевнено крокує під наглядом турботливого тата, а також намагається освоїти фортепіано. Зоряна спадкоємиця росте дуже активною і усміхненою дівчинкою і шанувальники відзначають, що вона дуже підросла за останній час.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 19, 2019 at 3:32pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 20, 2019 at 12:55am PDT

Пару місяців знаменита мама показувала, як вони з Дмитром облаштували ігрову кімнату для Мілани. Саме тоді Анастасія вперше згадала про те, що улюблена іграшка дочки – синтезатор. Можливо, коли вона підросте, батьки віддадуть її займатися музикою, а поки дитина насолоджується дитинством і з радістю досліджує світ навколо себе.

©Instagram @kostenko.94

В одному з рідкісних інтерв’ю Анастасія зізналася, що Дмитро дуже трепетний і ніжний батько і всі її мрії збулися.

У нас росте дивна дочка – дуже позитивна, весела, слухняна. Все, на що я була налаштована, збулося. Діма зараз дуже балує дочка, але, думаю, в майбутньому він стане суворим татом – уже говорить, що ніхто не пройде кастинг в женихи.

Зараз в Італії відпочивають ще кілька зіркових сімей. Ксенія Бородіна неодноразово зізнавалася, що в захваті від цієї країни і літні сімейні канікули в Італії вже стали для неї доброю традицією. Телеведуча з доньками й чоловіком віддає перевагу активний відпочинок, тому вони всі разом катаються на велосипедах, оглядають пам’ятки і багато гуляють.

©Instagram @borodylia

А в італійському Сорренто зараз проводять медовий місяць Регіна Тодоренко і Влад Топалов. Нещодавно знаменитості зіграли розкішне весілля в присутності близьких і друзів. Свято тривало три дні й захопило численних шанувальників зоряної пари. Зараз Влад і Регіна разом зі своїм сином Михайлом насолоджуються тихими сімейними канікулами. Малюк дуже підріс за останній час і з ентузіазмом вчиться плавати під наглядом тата і мами.

Фото на анонс: особистий блог зірки