Рай для дівчаток: Вікторія Дайнеко показала дитячу кімнату 4-річної дочки

972

32-річна Вікторія Дайнеко стала мамою в жовтні 2015 року. Артистка подарувала своєму чоловікові, музиканту Дмитру Клейману, дочка. Довгий час ім’я дівчинки співачка тримала в секреті. Однак ЗМІ удалочь з’ясувати, що дівчинку звати Лідія.

Варто відзначити, що Дайнеко — одна з найбільш закритих зірок вітчизняного шоу-бізнесу. Зірка практично не ділиться фотографіями дочки в своїх соціальних мережах і мало що розповідає про неї.

© Instagram @victoriadaineko

На цей раз Віка вирішила опублікувати рідкісне фото з дитячої малятка. На знімку співачка продемонструвала подтяную фігуру і запевнила, що не забуває про материнських обязянностя навіть під час походів в спортзал:

Дівчата, пора повертатися до матусі😅

© Instagram @victoriadaineko

Раніше Вікторія Дайнеко розповіла, що подарувала доньці цілу колекцію ляльок. Справа в тому, що сьогодні одна з найпопулярніших іграшок для дівчаток – ляльки-сюрпризи в кулі. Спочатку виробник пропонує дітям розгадати загадку, щоб відкрити упаковку. А всередині їх чекає одна з ляльок, а яка саме – загадка! Іноді ляльки можуть повторюватися, ніхто не знає при купівлі, яка саме іграшка попадеться.

© Instagram @victoriadaineko

Ці ляльки полюбилися і дітям вітчизняних зірок. Наприклад, Віка замовила для донечки 17 штук. Колекцію вона опублікувала в соцмережах.

Перемога – це коли з 17ти нових лол, повторилася тільки одна, – підписала кадр Вікторія.

© Instagram @victoriadaineko

Читайте також:

  • Східна ніч: Вікторія Дайнеко зазначила 4-й день народження доньки у стилі казки «Аладдін»
  • Легко і просто: Вікторія Дайнеко показала, як робить макіяж і зачіску
  • Вікторія Дайнеко: «Годувати дитину грудьми до 6 місяців, потім це вже маніпуляція мамою»
Фото на анонс: Instagram @victoriadaineko