Раритетний кадр: Христина Асмус показала фото з батьками і з обома сестрами

713

31-річна Христина Асмус – активний користувач соцмереж і часто радує передплатників свого блогу теплими родинними світлинами. Нагадаємо, що актриса вже 7 років заміжня за шоуменом Гаріком Харламовим. Зіркова пара виховує чарівну 5-річну доньку Анастасію.

Читайте також:Русалка або Рапунцель: локони дочки Христини Асмус все довше

Раніше Христина і Гарік воліли приховувати дочка від настирливої уваги громадськості, проте в минулому році вони розсекретили свою спадкоємицю, а нещодавно навіть завели їй особистий блог в Инстаграме.

Кристина Асмус и Гарик Харламов с дочкой© Instagram @asmuskristina

Крім фотографій коханого чоловіка і доньки, актриса іноді публікує спільні знімки зі своїми сестрами. Наприклад, у жовтні минулого року Христина поділилася кадром з двоюрідною сестрою Алісою Тют. Шанувальники актриси тоді відзначили подібність дівчат.

Кристина Асмус со своей кузиной© Instagram @asmuskristina

А в лютому знаменитість познайомила фанатів з рідною сестрою, майстром спорту зі спортивної гімнастики, Кариною Асмус. І знову шанувальники були вражені тим фактом, що вони немов близнюки.

Кристина Асмус с сестрой Кариной© Instagram @asmuskristina

А сьогодні Христина зробила справжній подарунок своїм фанатам. Вона вперше показала спільне сімейне фото з батьками, Ігорем Львовичем і Радою Вікторівною, і сестрами.

Раритетний кадр 📸 Єдиний у своєму роді, на якому зібралася вся наша сім’я — батьки і троє моїх рідних сестри ❤️

Кристина Асмус с родителями и сестрами© Instagram @asmuskristina

Захоплені шанувальники дякують улюблену актрису за унікальну можливість побачити всю її сім’ю, залишають теплі побажання та щирі компліменти, а також обговорюють неймовірну схожість сестер.

Яка мила фотографія! А головне не відразу і зрозумієш де Христина)))) ви неймовірно з сестрою схожі!

Крістін вас в сім’ї з сестрою не плутають випадково?дуже схожі!! Красуні!

От відразу видно — справжня сім’я) всі дуже схожі. Здоров’я і всіх благ вашим рідним, Христина!

Відомо, що Христина виросла у багатодітній сім’ї. У неї є три сестри: старші (Катерина та Ольга) і молодша Карина. Кінозірка також у юності займалася спортивною гімнастикою та разом з сестрою відвідувала спортивну школу «Динамо». Однак Христина обрала акторську кар’єру, а Каріна залишилася в спорті. Старші сестри актриси уникають публічності і про них практично нічого не відомо.

Кристина Асмус в фильме «Чемпионы: Быстрее. Выше. Сильнее»© Film.ru, Instagram @asmuskristina

До речі, Карина виступала дублеркою своєї знаменитої сестри у фільмі «Чемпіони: Швидше. Вище. Сильніше»: Христина грала в цьому фільмі роль знаменитої гімнастки Світлани Хоркіної.

Сестра дублювала мене кілька разів. Перший період – ще до Олімпіади. Але на першому етапі мені дублери мало потрібні – я фактично все робила сама. А ось на зйомках олімпійських змагання вже мого дитячого досвіду виявилося недостатньо. Але Карина була зайнята самим активним чином: кожен день приходила на зйомку, дивилася, що і як, набирала гімнасток, дивилася, висловлювала свою думку, і найприємніше, що до її думки прислухалися. Я Карині безмірно вдячна, без неї моя роль, напевно, не відбулася, – переконана актриса.

Читайте також:

  • Батькова дочка: Христина Асмус показала зворушливе фото з батьком
  • Не відрізнити: Христина Асмус показала фото з сестрою
  • До упаду: дочка Христини Асмус і Гаріка Харламова полонила шанувальників своїм танцем
Фото на анонс: особистий блог зірки