Раритет: Саша Савельєва показала відео свого дитячого виступу

704

35-річна Саша Савельєва вперше стала мамою 27 березня цього року. Довгоочікуваний син співачки і її чоловіка, актора Кирила Сафонова, з’явився на світ у столичному перинатальному центрі «Мати і дитя».

Детальніше:Саша Савельєва вперше показала новонародженого сина

Співачка швидко прийшла у форму і вийшла з декрету. Правда, більше вона не буде співати в складі групи «Фабрика», учасницею якої була 16 років. Про те, що артистка почала сольну кар’єру, стало відомо на початку літа.

© Instagram @sasha_savelieva

Мене чекають зміни, які привнесуть нове і життя, і творчість. Так, трохи страшно перегортати сторінку, але мушу зізнатися, мені страшенно цікаво, що мене чекає попереду. Зараз мені хочеться присвятити час родині, турботі про маленького хлопчика, який дуже потребує мене. Тепер я знаю, заради кого я буду співати! Дорогі мої люди, побажайте мені удачі! — звернулася вона до шанувальників.

© Instagram @sasha_savelieva

Так що в недалекому временени Саша представить нові пісні і почне підкорювати шоу-бізнес. А поки Савельєва опублікувала у своєму особистому блозі раритетне відео, в якому вона, зовсім ще дівчинка, співає під час сімейного торжества.

Який раритет знайшла💥 Мені приблизно 9-10 років🙈 Співаю пісню, з якою виступали в Фольклорному ансамблі «Кувички», – підписала вона зворушливий ролик.

View this post on Instagram

A post shared by Sasha S (@sasha_savelieva) on Jul 12, 2019 at 6:56am PDT

Шанувальники оцінили кумедне дитяче відео співачки і те, яким милим дитиною вона була:

Диво якесь)

Милаааашка яка😍

Ти не змінилася, красуня 😉😘

Дуже мила, талант з дитинства🎉

© Instagram @sasha_savelieva

Мило, чи не правда?

Читайте також:

  • Саша Савельєва поділилася своїм раціоном харчування
  • Саша Савельєва розповіла про своє життя після пологів
  • Перші прогулянки: Саша Савельєва показала, яку коляску вибрала для сина
Фото на анонс: Instagram @sasha_savelieva