Регіна Тодоренко опублікувала фото з випускного в школі

1026

Традиційно в російських школах випускний проводиться в 20-их числах червня, як раз після завершення всіх випробувань. Тому зовсім скоро багато вітчизняні зірки стануть ділитися з шанувальниками зворушливими і забавними фотографіями з цієї яскравої події в їх житті. І одне з перших у цьому році архівний шкільний знімок з випускного показала своїм передплатникам телеведуча Регіна Тодоренко.

Це Регіна Петрівна! В прекрасному платті, це випускний! Майже 17, у мене скоро день народження! – зі сміхом розповіла Регіна, дивлячись на фото.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 9, 2019 at 3:20am PDT

28-річна Тодоренко закінчила школу 11 років тому і за цей час встигла стати не тільки популярною телеведучою, співачкою, але і щасливою дружиною і мамою. Артистка одружена екс-музикантом групи Smash!! Владом Топаловим. 5 грудня минулого року знаменитості стали батьками чудового хлопчика, якого назвали Михайлом.

© Instagram @vladtopalovofficial

Незважаючи на те, що Міша ще зовсім маленький, він вже починає йти по стопах своїх зіркових батьків. Так, тиждень тому Регіна поділилася з передплатниками її блогу дуже милим відео, на якому грає разом з малюком на фортепіано.

Так цікаво аналізувати себе в ролі матері😀: як правильно прищепити любов до музики , а не нав’язати ; як навчити отримувати задоволення від улюбленої справи, а не пригнічувати?Ох… мільярд питань долає, але допомога батьків, психологів і книг заспокоює) — прокоментувала ролик зірка.

View this post on Instagram

A post shared by regina todorenko (@reginatodorenko) on Jun 2, 2019 at 4:52am PDT

До речі, у своєму останньому інтерв’ю журналу OK! телеведуча зізналася, що мріє стати багатодітною мамою. А поки її головне бажання — народити доньку.

Ми вже хочемо дівчинку. Я коли вийшла з пологового будинку, відразу сказала, що, в принципі, не проти народити ще раз. Ми з Владом цілий дитячий сад завели б, тільки волю дай, — з посмішкою каже зоряна матуся.

© Instagram @reginatodorenko
Фото на анонс: особистий блог зірки.