Французький сніданок: Тетяна Тотьмяніна потішила шанувальників фотографією молодшої доньки

704

Заслужений фігурист і Олімпійський чемпіон Олексій Ягудін і відома фігуристка Тетяна Тотьмяніна разом вже більше 10 років, незважаючи на те, що офіційно свої відносини видатні фігуристи оформили лише в лютому 2016 року.Вони щасливі у шлюбі і виховує двох дочок: 9-річну Єлизавету і 3-річну Мішель, яких папа ласкаво називає «ягудинками».

Зіркові батьки часто радують численних шанувальників кумедними сімейними відеороликами та кадрами з дочками. Особливо відрізняється молодша спадкоємиця Олексія, чарівна Мішель, яка вже стала маленькою зірочкою соцмереж. Нещодавно, наприклад, сім’я відпочивала в Ялті, звідки Тетяна опублікувала милий ролик, на якому вона разом з донькою стріляє з рогатки.

Мама впала в дитинство 😂🙈 і абсолютно щаслива👍 Діти, спасибі,що купили рогатки🤦♀️ #жизньпрекрасна – ніжно підписала пост зірка.

View this post on Instagram

A post shared by Тетяна Тотьмяніна (@tatianatotmyanina) on Aug 2, 2019 at 3:15 PDT

А зараз мама з дочками поїхала на відпочинок у Францію, але і там Тотьмяніна продовжує радувати шанувальників знімками з спадкоємицям. Сьогодні вона насмішила Мережа фотографією молодшої ягудинки: на ній маля снідає великим тостом, який за розміром перевершує її саму!

Французький сніданок 🍳 😂 — підписала знімок щаслива матуся.

© Instagram @tatianatotmyanina

Читачі особистого блогу спортсменки залишилися в захваті від такого живого фото і залишили зірковій сім’ї безліч коментарів:

Крихті треба рости, а значить добре їсти 👍

Ось це я приймаю — сніданок! Шматок хліба більше ніж Мішель

Яка мила маленька дівчинка!Kawaii😍

До речі, нещодавно фігурист і його молодша дочка Мішель буквально вразили Мережа своїм запальним танцем на набережній Ялти. З кожною годиною кількість лайків від шанувальників відео ставало все більше. Дівчинка була захоплена танцем і намагалася копіювати рухи свого неймовірно пластичного папи.

А ми з Мішель після вистави «Ромео і Джульєтта» танцюємо на набережній, – прокоментував фрагмент ролика зоряний тато.

View this post on Instagram

A post shared by Tony Yagudin (@alexei.yagudin) on Jul 28, 2019 at 9:57am PDT

До речі, навіть під час розминки перед виставою зоряний батько приділяє увагу дітям. Не так давно на його сторінці з’явилося відео з молодшої ягудинкой: замість класичної тренування щасливий тато підкидає Мішель в повітря.

Розминка перед виставою 🤪, — підписав відео Ягудін.

View this post on Instagram

A post shared by Tony Yagudin (@alexei.yagudin) on Aug 4, 2019 at 7:57am PDT

Варто відзначити, що Мішель – копія мами, а ось старша, Лізонька, дуже схожа на свого тата. І на фото з дочками в стилі family look, яке нещодавно з’явилося на особистій сторінці фігуристки, це прекрасно видно.

© Instagram @tatianatotmyanina
Фото на анонс: Instagram @tatianatotmyanina