Розсекретила: Ольга Слуцкер вперше показала фото з доньками-двійнятами

662

54-річну спортсменку і бізнес-леді Ольгу Слуцкер можна сміливо назвати однією з найбільш таємничих зірок вітчизняного шоу-бізнесу. У 2013 році знаменитість звернулася до допомоги сурогатної матері, і на світ з’явилися її доньки-двійнята. Маляток Ольга вирішила назвати Катериною і Марією.

Довгий час Ольга приховувала дівчаток від сторонніх очей. Однак сьогодні вирішила зробити справжній подарунок своїм численним шанувальникам і опублікувала рідкісний кадр з Катею і Машею в особистому блозі. Правда на знімку не видно осіб дівчаток, так як вони зображені спиною.

© Instagram @slutsker

У коментарях під знімком між зіркою і однією з її передплатниць розвернувся цікавий діалог. Остання запитала Ольгу, чи дійсно на фото зображені двійнята, на що Слуцкер відповіла усміхненим смайликом. «Ох, які вони вже великі!» – захопилася жінка.

Діти ростуть!) – підтвердила бізнес-леді.

© Instagram @slutsker

Нагадаємо, що Катя і Маша – не єдині діти Ольги Слуцкер. У 1990-х роках знаменитість вийшла заміж. Її обранцем став бізнесмен Володимир Слуцкер, який згодом обійняв посаду в Раді Федерації Федеральних Зборів РФ.

У 1997 році у їхній сім’ї з’явився первісток. Хлопчика назвали Михайлом. А в 2002 народилася донька Анна. Відзначимо, що обидві дитини з’явилися на світ за допомогою сурогатної матері. Однак через кілька років після народження доньки у відносинах Ольги і Володимира почалися проблеми, і в 2009 році вони розлучилися. Розлучення пари супроводжувався гучним скандалом: знаменитості ділили не тільки багатомільйонні статки, але і дітей. У підсумку В 2010 році Пресненський суд Москви виніс рішення: діти залишаться з батьком. На жаль, численні спроби оскаржити рішення суду ні до чого не привели. Сьогодні Міша і Аня живуть разом з батьком в Ізраїлі.

© Instagram @slutsker

Після історії з розлученням Ольга вирішила назавжди закрити своє життя від громадськості. У 2013 році на світ з’явилися двійнята Катя і Маша, проте, хто став їхнім батьком, розсекречувати зірка не стала. Крім того, в 2015-му Слуцкер знову стала мамою! Як і всі діти знаменитості, хлопчик з’явився на світ за допомогою сурогатної матері.

© Instagram @slutsker
Фото на анонс: особистий блог зірки.